Nie wiedzialem gdize to napisac wiec tu napisze. Czy lowca po + int dostaje szybkosc czy dmg kusza. W pliku *.sma jest kod
OBRAŻENIA
Kod:
new dmg = get_cvar_num("diablo_arrow") + player_intelligence[kid] * 3
PRĘDKOŚĆ ŁADOWANIA
Kod:
if((bowdelay[id] + 4.25 - float(player_intelligence[id]/25))< get_gametime() && button2 & IN_ATTACK)
to napiszcie jak wy macie ustawione
[ Dodano: 2009-06-14, 14:29 ]
zobaczylem ze kusza ma ziwkszony dmg, to lepeij abyscie dali szybkosc bo taka kusza z takim speedem sie trafic nie da i lowca slabszy przez to jest
Nie wiem jak my mamy bo nie mam pliku .sma tego pluginu to ci nie powiem.
Nie wiem czy sie oplaca z takim szczegolem edytowac .sma i podmieniac plugin ten co jest u nas bo zaczna wyskakiwac jakies bledy i dopiero bedzie...
Oj Gospo ja gram łowcą i nabilem 52 level (Damian Elektronik) a zkuszy trzeba sie dobrzez ustawi zeby trafic (a pozatym niewiem czy to od inteligencji zalezą obrazenia kuszy??)
Rzeczywiście,kusza u łowcy to wielka kicha,ale nie ryzykowałbym błędów w modzie tylko po to by to naprawić.
dam.dooom napisał/a:
Oj Gospo ja gram łowcą i nabilem 52 level (Damian Elektronik) a zkuszy trzeba sie dobrzez ustawi zeby trafic (a pozatym niewiem czy to od inteligencji zalezą obrazenia kuszy??)
Z tych kodów Gospo wynika,że dodaje do obrażeń i szybkości.A Tobie Damian proponowałbym wrzucenie na parę rund 50 int i wszystko byłoby jasne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum