Post numer: #1Wysłany: 2009-08-29, 11:43 Losowe mapy
Witam, chciałbym zaproponować zmianę ustawień mapchoosera... Chodzi o to by wyłączyć votowanie następnej mapy, a ustawić by następna mapa była wylosowana z mapcycla. Denerwuje mnie to, że najczęściej leci w kółko kilka map (westwood, eldorado, aztec, dust2, italy2) jak w mapcyclu jest ponad 25 map. Więc moja propozycja jest taka by włączyć takie ustawienia, że następna mapa będzie losowo wybierana.
Jak dla mnie to dobry pomysł, czemu nie, mnie również to denerwuje... A tak ap ropo to admin odpowiedzialny za serwer powinien przelecieć tematy z mapami i coś nowego wrzucić ;] Bo niektóre tematy tam już mają po 2 tygodnie i nic...
____________________ Gość, nie bądź Noobem kup Steama ;]
"W 1968 roku wystarczyło kilka MHz aby wysłać rakietę na księżyc...dziś potrzeba co najmniej 3000MHz aby odpalić Vistę..."
Pamiętajcie, że jak wejdzie mapcycle to będzie pewnie później puacz, że "ja tej mapy nie mam, a ściągać za długo", "ta mapa jest bociarska, po co ona w MC", dlatego, że na WAR3 jest dużo map niestandardowych.
Ja jestem zdecydowanie na nie.
Chcecie grać różne mapy?
Proponowałbym raczej wgranie pluginu, który blokuje nominowanie granej mapy przez np. 8 kolejnych map, jak to mam miejsce na BF2.
Według mnie to rozwiązanie jest lepsze. pzdr
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
Sevecio napisał/a:
A jeśli nie pasuje, to mogę zaproponować plugin, dzięki któremu mapę wybiera najlepszy gracz, ale to się zobaczy jak wyjdzie głosowanie :P
Fajny pomysł, biorąc pod uwagę to, że ja prawie zawsze jestem najlepszy. :P Coś takiego by mi odpowiadało, ale NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE to co jest proponowane w tym temacie.
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE
Sevecio napisał/a:
A jeśli nie pasuje, to mogę zaproponować plugin, dzięki któremu mapę wybiera najlepszy gracz, ale to się zobaczy jak wyjdzie głosowanie :P
Fajny pomysł, biorąc pod uwagę to, że ja prawie zawsze jestem najlepszy. :P Coś takiego by mi odpowiadało, ale NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE to co jest proponowane w tym temacie.
Osiem napisał/a:
Fajny pomysł, biorąc pod uwagę to, że ja prawie zawsze jestem najlepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum