Post numer: #1Wysłany: 2009-06-17, 21:05 Lool|Jook3 Adminem??
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Tczew [woj.Pomorskie]
Mieszkam aktualnie w : Tczewie
Urodziłem się : 1993 roku 13 kwietnia [nie oznacza to pecha]:D
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1.5roku bo niepamietam
Gram na (steam/nosteam) : non steam [bedzie steam bo wygralem w szkole zawody cs]
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Czesto gram na tym sreverze Gdy wchodze nie zawsze jest admin .Co wiaze sie z rownego rodzaju cziterami!!Na tym serwerze liczy sie mila i spokojna gra!!Dlatego chcialbym dostac admina!!
Byłem już adminem na serverach : To bylby moj pierwszy raz ![to mnie chyba nie skresla??]
Poświęcam dziennie grze : 3-5h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem kulturalny nie obrazam innych graczy nawet tych slabych, gdyz kazdy z nas byl kiedys slaby i serwer 4Fun powinien byc miejscem gdzie mozna sie czegos nauczyc!!
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem fajny [staram sie]
Dla innych graczy jestem : Wydaje mi sie ze mily ale nie mnie to osadzac!!
humm... niedawno dolaczyles, jakos slabo aktywny i podanie slabe..
jedyny + to to, ze na serwerze czesto widuje ale serw to nei wszystko
zglos sie moze pozniej jak poprawisz aktywnosc i dasz sie poznac a narazie Nie
po pierwsze brak znajomosci regulaminu
po drugie słaba aktywnosc
po trzecie widziałem cie (stosunkowo nie dawno ) na serwerze [nie bede mówił nazwy poniewaz to serwer konkurencyjny] jak zasówałs z aimem
i jeszcze wyzywałes wszystkich mnie zreszta tez
podsumowując:
jeden wielki minus za nie znajomosc regulaminu i zeczy z nim zwiazanych
i drugi minus jeszcze wiekszy za czitowanie
nie chciał bym zeby w naszych szeragach pojawiła sie osoba która ma pilnowac porządku i sama go nie przestrzega
Nie
Za to że na 4FUN nie grał (głupi przykład)
Za to że masz mało postów
Za to że nie masz konta 2 tygodnie
Za to że nie znasz regulaminu
Za to że źle zrobiłem ankiete
Daje TAK
Świrowałem..
NIE!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum