Post numer: #1Wysłany: 2009-06-30, 14:32 Lol[z] Admin
Witaj Nazywam się Adam Buńkowski. Pochodzę z Białegostoku i się w nim urodziłem.Mieszkam w Białymstoku na ul.Lawendowa 58 m1.
Urodziłem się 12 października 1996 roku. Gram w cs 2 lata.Gram na steam. Chcę być adminem ponieważ ten server bardzo mi się podoba i uważam że mugł bym cos do niego wnieść. Na FPSCS gram juz sporo czasu -1 rok (Diablo i DeatchRun) . Nie byłem jescze adminem lecz pytałem o to moich kolegów. Myślę że dużo mogę jescze sie nauczyć. Grze poświęcam średnio , zależy to od dni. Od 2-3 godzin dziennie. Jestem pewien że warto mnie wybrać iż jestem uczciwym graczem nigdy nie grałem na cheat i dobrze bym się zachowywał jako admin ponieważ czasem ranią mnie decyzje innych adminów. O sobue mogę powiedziec że jestem nerwowy lecz ta gra bardzo mnie wciągneła i myślę że byłbym godnym adminem o czym by przekonali sie gracze. Dla innych graczy jestem nie idealnym graczem . Rozmawiam z nim przez mokrofon i zawsze jest miło. Myślę że gracze nie są do mnie uprzedzeni.
Bardzo proszę o wybranie mnie bo będziesz mugł sprawdzić moje złe lub dobre chęci.Największym moim ukaraniem był permament ktury jest już unieważniony na DiabloMod , ale ten zarzur byl nieuczciwy poniewiez wtedy strzelałem "full-auto" i celownik latal a ja zabiłem.
Jest to dla mnie ważna prośba a decyzja jest jescze ważniejsza. Bardzo proszę. Lolz
Powiem tak:
Regulamin się kłania
Regulamin się kłania
Regulamin się kłania
Nie ten dział
Brak ankiety
Podanie ma być według wzoru
Turysta off
Poczytaj podania innych
Kup słownik
Zamykam
Wyrzucam
Ostatnio zmieniony przez Maxior 2009-06-30, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum