Post numer: #1Wysłany: 2009-07-18, 00:27 lols 8 adminem ?
Cześć mam na imię : Tomek
Pochodzę z : Polska / bytom
Mieszkam aktualnie w : Anglii
Urodziłem się : 15.04.1993
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 lub 4 lata jak zaczalem to gralem na serwerach tau i polowa ludzi stad tam grala np sharp, malak itp
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :adminow nie ma zaduzo i chce wprowadzic porzadek podczas gry
Byłem już adminem na serverach : klanowych / lanowych
Poświęcam dziennie grze : 3 h w weekendy oczywiscie wiecej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : pomagam gracza i lubie sie smiac
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem kolezenski
Dla innych graczy jestem : mily i sluze pomocą
Na BF2 adminów mało, więc przyda się nowa krew, to co, że ma konto tydzień? Niektórzy dostawali @ po kilku dniach.
Po cholere na tym forum regulamin .. ?
Nie.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
1.2 : Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
Cytat:
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
Dlatego zamykam.
Jak ktoś się z tym nie zgadza to niech otworzy i da mi warna. Ale pamiętajcie..
PANIE I PANOWIE...REGULAMIN RZECZ ŚWIĘTA.
//
wiechu napisał/a:
PANIE I PANOWIE...REGULAMIN RZECZ ŚWIĘTA.
to czemu właśnie go łamiesz ?:(
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
DANTE jednak myśli :]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum