Chcialem zgłosic skarge na naszego głownego dowodzce poniewaz zostalem dzisiaj czyli 12 kwietnia 2008 roku o godzinie 19:56 obrazony bardzo brzydkimi slowami ktore teraz przytaczam cytuje " Jurek nie ma siurka" " Jurek robi palki..." to jest obrazliwe a wrecz chamskie hahaha i nie chce zeby takie cos sie powtorzylo hahahahaha :P Anr jak mogłes zrobic mi takie swinstwo nie wstyd ci teraz, ja bym sie spalil ze wstydu... a ty chyba nie <ale beka> p.s. PATRYK TO JEST ZIOM I KTOS MU COS BRZYDKIEGO ZROBI LUB GO WYZWIE TO MA POZAMIATANE U MNIE... on jest normalnie kozak na maxa jego glos powala.... pozdro
Ostatnio zmieniony przez J Jurek 2008-04-12, 20:01, w całości zmieniany 1 raz
Kosi :)
Gadałem z Patrykiem i jest Moim przyjacielem, bardzo mnie polubił i gadaliśmy z dobre 2 godziny na serwerze hehe.
Ku ścisłości Patryk lubi się uczyć i jego rodzina też się lubi uczyć wszyscy są madrzy i każdy go bierze od tyłu ( na serwerze rzecz jasna ) nie lubi ginąć, ale lubi jak kogoś uda mu się zabić. Jest z 2 klasy podstawówki ( ale takiej zwykłej jak sam twierdzi ) bardzo rozmowny i sympatyczny, lubi oglądac jak jestem tym w pistolecie i bije tego złego. ( hahah )
Dostał w piątek 5 i 4+ z matematyki i polskiego, w sobote nic nie dostał bo jak twierdzi ( dziś przecież sobota jest ) ale poszliśmy w zakład że jak dostanie 6 ze sprawdzianu z matematyki i wyśle mi skan pracy to dostanie admina na serwerze.
Obiecał że przez cała niedzielę będzie się uczył bo w czwartek ma sprawdzian :)
Ja tez bym pogadał ale dla ścisłości tak jak połowa graczy która się mnie pytałą nie może wejsc na tau fun bo podczas wczytywania serwera wychodzi im do pulpitu
Ostatnio zmieniony przez kosi 2008-04-13, 22:27, w całości zmieniany 1 raz
Mi nie wychodzi a gram na steam czy to w domu czy w robocie;p;p... PARTYK powinien dostac jakies specjalne miejsce na forum i na serwerze bedzie taka nasza mała dobra dusza ktora potrafi rozsmieszyc bo jak ja go slysze to umieram ale tak pozytywnie ziooooom!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum