Nr Użytkownika: 1706 Wiek: 23 Dołączył: 04 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 111 Skąd: Wrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-17, 00:01 L@ma wśród adminów?
Cześć mam na imię : Andrzej
Pochodzę z : Ząbkowic Śląskich
Mieszkam aktualnie we : Wrocławiu
Urodziłem się : 16 maja 1989
Czyli mam lat : no byndzie 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 2,5 lat/ok. 30 miesięcy/ok. 906 dni
Gram na (steam/nosteam) : steam i ns ^^
Chcę zostać adminem bo : Ostatnio zaczął mi doskwierać brak admów,rush itp. No i potrafię rozpoznac Pr0 i NooBa na cheatach, poza tym jestem na swoj l@mowaty sposób dość miły w obejściu tzn. Miło mnie obejść bokiem xD <żart>
Byłem już adminem na serwerach : swoim dawnym serwie klanu :P
Poświęcam dziennie grze : zależy...ale ok 3-4 godziny xD
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Brakuje na serwerze trochę lamming stylu ^^
A poza tym to jak wspomniałem mam trochę doświadczenia z czitami...nie żebym używał bo moje motto to NoCheatJustSkill ^^ i pomogę w utrzymaniu porządku.
O sobie mogę powiedzieć, że : Lubię pograć w przerwie od szkoły i pracy :)
Dla innych graczy jestem : L@mą, dość często postrzeganym jako cheater, skryptowiec z nieodłącznym wh etc.
No co tu dużo pisać od siebie ^^
Ps. Pozostaje jeszcze jeden nieszczęsny fakt:
Kod:
Więc napiszę coś na swoją obronę:
Ekhmm..no więc tego no...Wysoki Sądzie...między graniem a pracą i szkołą znajduję czasu na tyle, żeby wpaść na forum i zobaczyć czy mogę komuś w czymś pomóc i od czasu do czasu coś napisać, kiedy mam coś do przekazania...
Może na forum dołączyłem niedawno ale na serwie byłem już pod kilkoma nickami...nie żebym jakąś sławę pod tamtymi zdobył :P
Więc to na tyle by było z mojej strony :)
L@mKlocKogClan Pozdrawia :D
#EDIT
Ekhm należy się ciut wyjaśnienia odnośnie tego L@ma.
Kto to jest nie mam pojęcia, dlaczego małpuje mój nick - też nie wiem.
Jakaś dziwna nagła popularność mojego nicku, bo nigdy jeszcze nie spotkałem kogoś o nicku L@ma, co najwyżej Lama.
Prawdę mówiąc pierwszy raz natknąłem się na niego dzisiaj na [HS].
Plagiat mojego nicku :P
Skeepers napisał/a:
Wielkie NIE! Ktoś o nicku L@ma obr@ził mnie kiedy grałem pod innym nickiem na tym serwerze. Nie nadajesz się moim skromnym zdaniem.
To na pewno nie byłem ja bo chamstwo nie leży w mojej zasadniczo łagodnej i układnej naturze.
oUpolak napisał/a:
Jakiś grał PL L@ma i gra jakieś klocki lego L@ma i nie wiem który to Ty -.-
Tak ja jestem ten pierwszy [PL]L@ma ale obecnie gram pod nickiem L@mKlocKogClan L@MA !
L@ma no hm...no nie wiem nie wiem....Pewnie, że TAK!! dosyć często Cie widzę na serwerze, na forum tez już ponad miesiąc. Ogólnie miły i stosuje się do regulaminu. Ładnie się wita ;D. Jest koleżeński..itd. Starczy tych jego zalet! ;P ode mnie tak ;O
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum