Nr Użytkownika: 52 Wiek: 21 Dołączył: 27 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1352 Ustrzelił 8 fragów Skąd: z domu
Post numer: #1Wysłany: 2008-06-23, 16:04 Lista SSów
Mam pewną propozycje, która może się przyda. Wygląda ona tak, aby założyć nowy dział gdzie będą nicki graczy którzy dostali SSy a nie wrzucili ich na forum. Dziś grałem i kilku zawodników kojarzyło mi się z tymi co już dostali po SSie. Mowa o dzieciach neo, którzy dostaną SS i bana, nie wiedzą o co chodzi to reconnect i grają dalej, a inni admini nie wiedzą o tym że taki któś dostał SS bo był posądzany o WH. To mogło by być w formie listy gdzie kolejni będą dopisywani.
Ja wyobrazam to sobie tak. Nawet w VIP Strefie mozna zalozyc taki temat.
W temacie bedzie tylko 1 post ! I kazdy po zrobieniu SS'ow bedzie edytowal ten post i dodawal nick podejrzanego. Jesli ktos zamiesci czyste SS'y, to w ten sam sposob osoba, ktora przyznala bana zedytuje tego posta i usunie nick
Tak bedzie najlepiej. Bo inaczej to zrobi sie kolejny temat do nabjania postow, wszysy beda pisac, cos w stylu "wiedzailem, ze on mial cheaty" itp. itd.
Ja wyobrazam to sobie tak. Nawet w VIP Strefie mozna zalozyc taki temat.
W temacie bedzie tylko 1 post ! I kazdy po zrobieniu SS'ow bedzie edytowal ten post i dodawal nick podejrzanego. Jesli ktos zamiesci czyste SS'y, to w ten sam sposob osoba, ktora przyznala bana zedytuje tego posta i usunie nick
Też o tym myślałem ^^
#edit
HS nie działa?
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2008-06-23, 17:37, w całości zmieniany 1 raz
niee lepiej zrobic by taki temat w dziale tak aby kazdy go widzial przykleic i zamknac tak aby nikt nie nabijal tam postow.
Chociaz i tak i tak moim zdaniem to sie nie sprawdzi bo raz: kto nie ma nic do ukrycia i komu zalezy na dobrym imieniu ten screeny wrzuci. Kto ma cos do ukrycia i ma stale ip bedzie mial tak czy siak bana. Za to Ci co maja cos do ukrycia i dynamiczne ip to i tak i task skrinow nie wurzca, zmienia nick i jada dalej i taka prawda. Plugin bardziej jest stworzony dla tych pierwszego typu i drugiego, a Ci ktorych wymienilem ostatnich zawsze byli sa i beda i raczej nic sie z nimi nie zrobi dopoki game.tau beda na platformie non steam.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-06-23, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Ale po co ten status, jak wrzuci ss to sie go usuwa z listy, jak nie to na niej jest, takiemu Malakasowi czy Lockowi zrobia 5 razy ss i co bedzie na liscie 5 razy czy wrzucil ss czy nie ? Wrzucil - usuwanie z listy, nie wrzucil - jest na liscie proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum