Post numer: #1Wysłany: 2009-10-10, 21:36 Linie raszu na awp_india
Mianowicie, proponowałbym zniesienie linii umożliwiającej raszowanie na mapie podanej w temacie.
Dlaczego?
Ano dlatego, że nie można praktycznie pójść górą. Jedna taktyka na tej mapie (o ile to taktyka ^^) już poszła na śmietnik.
Druga sprawa. Pojedynek 1vs1 na noże. Gracze nie mogą się zbliżyć do siebie na tyle, aby można było zadać jakiekolwiek obrażenia.
I ostatnia sprawa. Jest martwy punkt pod mostkiem gdzie jak ktoś skampi to go nie można zobaczyć, a skanowanie nawet 3 osób nie przynosi wiadomego skutku. (przykład z 3 min temu).
Rozumiem, że jest ona po to, aby nie było przypadku, że po 10 sek koniec rundy i żeby na plecy nie wchodzić. Ale wydaje mi się, że jest więcej minusów niż plusów.
Jest ona po to, żeby nie było chaosu na mapie. Ale to india w końcu. Tam zawsze był lekki chaos i jakoś dobrze się grało (o ile ktoś lubi mapę).
Nie psujmy tego... :p
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Zgadzam się z przed mówcami na indi nie powinno być ścian anty rashowych :D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
A ja jestem przeciw. Mapa awp_ to mapa stricte AWP i sądzę, że rasz jak i walenie na niej z respa to zachowanie stricte botowskie. Mapa jest za mała żeby raszować. Ciekawe jakie to miłe jak jakiś botek was zraszuje gdy jesteście zaangażowani w wymianę z jednym z przeciwników. Na awp chodzi o to, by wykazać się umiejętnością gry z tą bronią, a nie beztroskim raszem licząc na szybkie zdobycie fragów.
Do Adminow bf2 - nie chce widziec nawet na tej mapie kickow i banow za rash, oraz pisanie na tsayu teksty typu "rash - kick/ban". Poprostu raszowac do woli i tyle.
Pozdro
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum