Post numer: #1Wysłany: 2008-03-30, 16:14 LeanGoth | Admin
Cześć mam na imię : Piotrek
Pochodzę z : Nidzicy
Mieszkam aktualnie w : Nidzicy
Urodziłem się : 28.05.1994
Czyli mam lat : 14 (za 3 miesiące)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 9-10 miesięcy
Gram na : Steam
Chcę zostać adminem bo :
- Lubie TAU
- Chciałbym aby był porządek.
Byłem już adminem na serverach :
- [F]ragolan[d] -20 slotów publiczny [niestety R.I.P]
- kilka klanowych
Poświęcam dziennie grze :
- Od poniedziałku do piątku - codziennie około 1-2 godziny
- Sobota/Niedziela - 5-7 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :
- Amx opanowany
- Mam doświadczenie
- Ogarniam
- Potrafię utrzymać porządek
- Znam zasady ortografii
O sobie mogę powiedzieć, że :
- Potrafię rozmawiać z innym,
- Nie nadużywam władzy,
- Lubię pożartować,
Dla innych graczy jestem:
- Cudowny ^^, - nie wiem, nie mi to oceniać :)
Na NIE kolego dopiero u komunii byłes a juz sie chwytasz na admina i ciekawe ile miales lat jak byles adminem na 2 innych serwerach 8 czy 9 max?? NIE NIE
Również na NIE, na pewno dużym minusem jest wiek, nie całe 14 lat to nie jest zbyt dużo, chociaż widać że udziela się ostatnio na forum, to moim zdaniem musi jeszcze trochę poczekać
Na NIE kolego dopiero u komunii byłes a juz sie chwytasz na admina i ciekawe ile miales lat jak byles adminem na 2 innych serwerach 8 czy 9 max?? NIE NIE
HAha Jurek mnie rozwala
Po rozmowach z tobą z początku nie wynikało że masz tyle lat ( to raczej dobrze dla ciebie ) , ale prawda co prawda , wiek w oczy kole.... Noł
Może I ogarnia Czesto gra Alee Wiem z Własnego Doświadczenia ( a dużo Widziałem ) że
Wiek Rooobi Swoje... ^^ Czasem Odbiiije takiemu I zbanuje Za free...
Może I ogarnia Czesto gra Alee Wiem z Własnego Doświadczenia ( a dużo Widziałem ) że Wiek Rooobi Swoje... ^^ Czasem Odbiiije takiemu I zbanuje Za free...
juz nie wytrzymuje takich komentarzy no totalna bezczelnosc sami jeszce z mlekiem pod nosem niewiele starsi a wytykaja mu jego wiek...
dla mnie spoko typek jestes fajnie sie z toba gra,kultura jest i mysle ze mimo swojego wieku potrafil by ogarnac nie wiele gorzej niz jego duzo starsi pastorzy "Next"and "Willu"
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-03-30, 19:39, w całości zmieniany 1 raz
sry ale moze nie zauważyłeś że TAŁ jest(był) inny od reszty serwerów NON STEAM...
W wiekszosc aby zostac adminem wystarczy grac na serwerze i byc cool ...
A na TAU trzeba MIEĆ KILKA LATEK + udzielac sie wiecej niz na serwerze...(moze w twoim przypadku nie bo wzieles sie z *nikąd* ale anr potrzebowal adminow wiec nim jestes)
nie chcemy aby dzieci nami rządziły :/
osobiscie nic do niego nie mam ale tylko wiek go dyskwalifikuje :P
// opanuj się ze słownictwem. masz 2 warny, o trzeciego nie trudno. - fuer
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum