jakie problemy masz na mysli on jest na kazdym kz na jakim grałem i gram i niema z nim problemów jezeli chodzi ci o to ze niemozna wcisnąc start/finish to poprostu mapa jest nieustawiona
Nie pamietam juz jakiego typu, raczej restartowal serwa, byly problemy z respawnami i nie pamietam dokladnie... skoro widze mam go w pluginach KZ, ale jest wylaczony czyli nie sprawowal sie tak jak powinien. A w tym co teraz jest to co jest nie tak ?
1. z respami był problem bo on domyslnie jest ustawiony na 1 gracza ( ten co podałem przerobiony jest chyba na 20 )
2. nigdy sie niespotkałem zeby on resetował serwa
3. ten plugin co jest ma troszku kiepsko zrobionego topa
4. tu przy skoku z durzej wysokości zabiera hp a przy tamtym jest ono automatycznie odnawiana , na niektórych mapach niezabiera nic
Ostatnio zmieniony przez elmo 2009-02-19, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum