Post numer: #1Wysłany: 2009-01-30, 14:39 kz_cg_tower-kz_noob
kz_cg_tower
Proponuje usunięcie tej mapy ponieważ kz_arg_1.5 czy tam coś innego usuwa wszystkie kładki mostki itp które da się zniszczyć a przy końcu tej mapy trzeba było właśnie po takiej przejść. To znaczy że tej mapy nie da się przejść na tym serwie
kz_noob
Usunąć mapę bo nie ma na niej guzików START-STOP a nowi gracze bardzo często ją wybierają po nazwie.
kz_cg_tower jestem w 100% za usunięciem, dobrze mi na niej szło a później przez 15 minut nie mogłem przeskoczyć ze skałki na inną, aż przyszedł Yoshino i powiedział, że się nie da
kz_noob nie wiem nie grałem ale co to szkodzi, że nie ma tych guzików.
kz_noob nie wiem nie grałem ale co to szkodzi, że nie ma tych guzików.
Chodzi o to, że na tej mapie nie można wziąć start ani stop, co oznacza, że nikt nie może mapy ukończyć i można tak se w nią grać w nieskończoność i kupe zrobić najwyżej.
Jestem za usunięciem obydwu, tym bardziej za tą kz_noob, bo nie tylko one nia maja guzików start/stop to ja przechodzą ją w niecałą minutę, czy tam pół.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum