Post numer: #1Wysłany: 2009-02-02, 13:19 *[kylo625]* | Admin
Cześć mam na imię : Krzysiek
Pochodzę z : Lublin
Mieszkam aktualnie w : Lublin
Urodziłem się : 1993
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3/4/0
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Często gram na tym serwerze, i denerwują mnie dzieciaki robiące sobie komunikator głosowy z gry. Ostatnio także pojawiło się dużo cziterów, a admina na tym serwie to w ciągu 2 miesięcy nie widzialem. więc przydał by się ktoś kto zaprowadziłby tam nieraz porządek
Byłem już adminem na serverach : Tak - na swoim
Poświęcam dziennie grze : 3/5 godzin
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Często gram na tym serwerze, i chciałbym, żeby był tam jakiś porządek.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem zwykłym uczniem, który w wolnym czasie poświęca się grze w CS'a ;)
Dla innych graczy jestem : O to trzeba by ich zapytać ;]
Mogę jeszcze powiedzieć, że gdybym już został adminem, nie zaniedbałbym swoich obowiązków (w miarę możliwości), jak najdłużej. Na serwerze gram pod nickiem *[kylo625]*.
btw widocznie sie minelismy, bo ja jestem tam codziennie i nigdy ciebie nie widzialem. Albo sobie nie przypominam ale watpie
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Ostatnio zmieniony przez Amigo 2009-02-02, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie, wbijasz po adma. Ogarnijcie się :/ Wbijacie na forum i pierwszy post(temat) jaki piszecie to Prośba o Adma :/ Nikt wam nie da admina z "dupy" za to że się zarejestrowałeś.
PS. przepraszam za to wulgarne wyrażenie ale się zdenerwowałem xD ^^^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum