Mam małą propozycje dla graczy FFa język czy majcie za ząbkami !! Po widzę ze nie macie pohamowań ludzie myślicie ze jesteście bogiem na serwie !!
Pokarze wam jak interweniuje @ z serwerów Steam...nie macie szacunku dla osoby która jest administratorem na serwerze, myślicie ze wam all wolno
gram na serwie i czytam "sorrand nie pultaj sie" lub ktos beka no zalll
adanos112 i ty masz chłopie 20 lat...
Post numer: #2Wysłany: 2007-12-04, 23:59 Re: Kulturka
SorranD napisał/a:
:mrgreen: Mam małą propozycje dla graczy FFa język czy majcie za ząbkami !! Po widzę ze nie macie pohamowań ludzie myślicie ze jesteście bogiem na serwie !!
Pokarze wam jak interweniuje @ z serwerów Steam...nie macie szacunku dla osoby która jest administratorem na serwerze, myślicie ze wam all wolno
gram na serwie i czytam "sorrand nie pultaj sie" lub ktos beka no zalll
adanos112 i ty masz chłopie 20 lat...
robisz bledy ort...
"czy majcie" a nie TRZYMAJCIE ?
ale to strzegol ;]
a co do kulturki , to jest srednia na serwerze , szczegolnie jak sa klotnie , jak jakis hex wchodzi , albo tracer i paru innych .
święty nie jestem, owszem czasami jak coś pie***ne to żal poślady ściska. zdarza się to czyimś nagminnym zachowanie ala co runda 2 flesze na ryj, lub moim brakiem kultury.
uzyłeś mojego niku - spx.
Zanim innych zaczniesz pouczać, to popatrz na siebie, czemu Twoje "ojcowanie" działa wybiórczo??
sorrand chłopie i Ty admina masz...
mi brak kultury a Tobie sprawiedliwości, ale ja Cie na forum nei opisuje Panie Kulturka
EDIT
myśle że sprawiedliwie będzie jak będziesz teraz tu każdego wymieniał z nick'u po kolei jesli KULTURKI NEI BEDZIĘ, tak nakazuje kultura,prawda??
PS. przepraszam za "pultaj sie", jakbym wiedział że foszki strugać będziesz za to to bym napisał WY****J
Nie no kultura ma być ! Zachowujcie się! Byle jak ale zachowujcie sie . Co do kultury to trzeba by aktualizować słowniczek słów za które można bana za darmola wyrwać. Plebania się troche już znudziła . Ale jest kilka słów obraźliwych/obrażających których tam nie ma. A admini od tego są żeby pilnować porządku! Wiec bluzgających trzeba poczęstować kick/ban. Ale to już zależy od adminów.
P.S. Sorrand następnym razem jak będziesz pisał posta to słownik w rękę i ruraaa. hehe Pozdro Sorciu xD
oj dobra juz raz było napsiane, zostawcie go w spokoju z tymi błędami ;], Sory sorrand ze sie wyburzylem do Ciebie, postaram sie być grzecznym graczem dalej...
PS.
http://allegro.pl/item275..._slizgacze.html
^ tym Was bede karał jak kurier do pipiduwy mojej przyjedzie :P
Co tak zarzucacie sorandowi błędy. Co on chory jest że ma swoje pismo sprawdzać pod względem ortografii, albo wrzucać do worda (komu się by chciało).Napisał, że kultura musi być wiem że u mnie różnie z kulturą, ale nie odwracajcie kota ogonem zwalając że sorrand błędy robi. Ten temat był założony w celu dyskusji na temat kultury a nie błędów pisowni
wszyscy sie czepiacie pisowni ale na pewno zdarzalo sie wam robic glupie bledy... i tak jak kosi mowil temat dotyczy kultury a nie tego kto pisze z kond zamiast skad;]
btw. adanos bardzo przyjemna mysza, fajnie w dloni lezy a to jest najwazniejsze a nie jakies dpi itp... ale technicznie tez dobra:]
ta, najplepsza to z płynnego metalu jest podkładka i mysz ze złota ale ja pieniedzmi nei sram za przeproszeniem, i przerzucenie sie ze zwykłej co sie ledwie suwa to bedzie cuś ^^
#Adanos Ja rowniez gram na a4tech x750bf. Dodatkowo Steelpad 5l podkladka.
Piszac wlasnymi slowami na temat kultury osobistej. Nie sa to tylko puste slowa czy tez obrazanie innych i pokazywanie sie z jak najgorszej strony (chociaz ostatnio widze ze po wejsciu paru osob na server- nie bede wymieniac, zmieniacie sie nie do poznania, majac nienaganne maniery), lecz rowniez wysoki poziom wyedukowania i logicznego myslenia. Ktorego Ty dzisiaj nie pokazales.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum