Post numer: #1Wysłany: 2009-09-03, 00:03 Kultura na serwerze
Witam
Zauważyłem , że na serwerze panuje totalny brak kultury...
Prawie każdy miota przekleństwami wszędzie gdzie się da...
Nie którzy admini za to banują , a nie którzy nic z tym nie robią.
Chciałbym wnieść pomysł aby Regulamin Ogólny , podpunkt 8 na Jail modzie został zaostrzony.
Gracze powinni szanować innych graczy i nie pisać lub mówić co 2 słowo jako przekleństwo.
a moim zdaniem da sie tam mega wkurzyc ze wzgledu na jakies chore zabicie wieznia przez CT i pozniej tlumaczenie o sorry przypadek... takze jestem na NIE
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
pajo to się wykrzycz nie naciskając klawisza od mikrofonu później skocz z wisły do mostu i graj dalej.
Na tak.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
A ja jestem za tym lecz zeby było tak że można troszke wyzywać ^^ Chodzi dokładniej o to żeby wrzucić na kogoś jednego bluzga i koniec (Oczywiście jeśli chce) :D Po co banować za słowo "kura" "Ty homosexsualisto" ? :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum