Post numer: #1Wysłany: 2009-08-08, 17:34 KubuSs-Man | Prosba o ADmina
Cześć mam na imię :Mateusz
Pochodzę z :Polski
Mieszkam aktualnie w :Bialymstoku
Urodziłem się :24 grudnia 1993
Czyli mam lat :15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :6miesiency
Gram na (steam/nosteam) :non steam i steam
Chcę zostać adminem bo :Nie nawidze ludzi co myslo ze bezkarnie mogą łamac zasady serverów|Lubie pomagac innym
Byłem już adminem na serverach :Bylem na kilku Ffa
Poświęcam dziennie grze : 3-7h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Gram czesto i dlgo na serverach FPs deathrun&War3
O sobie mogę powiedzieć, że :Jestem HarDkoreM :)
Dla innych graczy jestem :Przykaldem (staram Sie )
+ coś od siebie |Nie mAm PojEcia Co Moglbym powiedziec prosze o pozytywne rozpatrzenei mojej porsby o admina |
Masz tylko 4 posty poudzielaj sie na forum, zauważyłem ze masz warna odpracuj go. Grałeś na serwerze około 16h. nie powiem ze mało bo ja miałem 20 jak składałem podanie. Ale dycyzja powinna być najwarzniejsza adminów DR, czy ciebie widzą i jak sie zachowujesz na serwerze. Nie podejmuje jeszcze decyzji. Jezeli dobrze mi odpowiesz na pytanie to pozytywnie rozwarze podanie.
Wyjaśnij mi co to są Cvary?
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
Ostatnio zmieniony przez M@rco 2009-08-08, 17:50, w całości zmieniany 2 razy
Niech bedzie jak sie nie sprawdzisz wylecisz na testach można spróbować bo nigdy nie miałem z tobą problemu
Z zaistniałych sytuacji na Serwera, forum i serwisie FPSproject.com
Administracja FPSproject.com skłonna jest przychylić się do szczególnych próśb o ominięcie regulaminu z punktów :
Kod:
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
Administracja FPSproject.com zarzeka sobie prawo odrzucić prośbę o rozpatrzenie podania pomimo naszej informacji o przymykaniu oka bez podania przyczyny.
Administracja zastrzega sobie prawo do przeprowadzania Rekrutacji w " ułatwionej formie " w czasie nie określonym.
Zamknięcie w/w " promocji " zostanie ogłoszone w odpowiednim miejscu.
Dopisek do regulaminu obowiązuje od chwili obecnej !
Link
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-08-09, 21:56, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum