Post numer: #1Wysłany: 2009-07-31, 16:04 KubuSs-Man | Podanie o Admina na Deathrun
Cześć mam na imię :Mateusz
Pochodzę z :Bialegostoku
Mieszkam aktualnie w :Bialymstoku
Urodziłem się : 24 grudnia 1993
Czyli mam lat :15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Gram niedlugo jakies 4miesioce
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam (niedlugo zmiana)
Chcę zostać adminem bo : Nie nawidze gdy gram sobie i nagle wchodzi jakis czit albo ktos zuca kur.. :/
Byłem już adminem na serverach :Bylem tylko adminem na serverze kolegi ale mnei wiencej sie naucze szybko :)
Poświęcam dziennie grze :od 4-7h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Mam dobry kontakt z ludzi potrafi sie dogadac w azdej sytuaCJI
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem Przystoiny xD
Dla innych graczy jestem : Przykładem
coś od siebie : Nie wiem co moglbym napisac bardzo chcialebym dostac teg admina
od 15 minut na forum, czyli naruszasz regulamin (na forum musisz byc minimum od 2 tyg.), nawet nie kojarze cie z serwera, ja na nie jak i napewno reszta administracji, zamykam.
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
Jestem na NIE, bo nie widziałem Cię na serwerze nigdy, gametracker Cię nawet nie zarejstrował.
Zamykam i przenosze, o to nie ma sensu.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum