Post numer: #1Wysłany: 2009-09-08, 18:28 Ktoś się podszył pod nick i skasował LVL'e...
Witam, jak pisałem w poprzednim temacie, to ktoś się mi podszył pod nick... Zanim gangsta go zbanował, to skasował mi boteq wszystkie lvle... (oprócz Orca) :( ! ! ! Tutaj są screeny, na których widać, co pisał ten koleś (widać też jak pisał o tym co mi kasował...)
Chciałbym jeszcze raz prosić o przywrócenie moich lvl...
Moje postacie posiadały takie lvle:
Human - 10lvl
Undead - 10lvl
Orc - 7lvl (tylko tej postaci nie skasował)
Night elf - 9lvl
Blood Mage - 8lvl
Warden - 10lvl
Shadow Hunter - 10lvl
Crypt Lord - 10lvl
Jeżeli nie masz skrinów swojego expa to nikt Ci go nie przywróci.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
no, kurcze, ludzie wiedzą jakie mam lvle, myślę, że niektórzy mogą je potwierdzić (niektóre lvle na screenach widać, napisał on, że nie mam 10 wartownika, np. :D).
Jeżeli nie masz skrinów swojego expa to nikt Ci go nie przywróci.
ROZUMIESZ ?!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum