Post numer: #1Wysłany: 2009-11-21, 17:04 .:K.R.Y.S:.
Cześć mam na imię : Krystian.
Pochodzę z : Dąbrowy Górniczej.
Mieszkam aktualnie w : W Dąbrowie Górniczej.
Urodziłem się :10.09.1992.
Czyli mam lat :17:)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Ponad 2 lata.
Gram na (steam/nosteam) : Steam&Nonsteam.
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Ponieważ gram bardzo często na deat run i chcę żeby panował tam porządek. A ponadto cały czas brakuje adminów.
Byłem już adminem na serverach :Na tym serwerze do puki nie zmieniliśmy siec oraz na csserwer na deat run także.
Poświęcam dziennie grze :Moje dzienne minimum to jakieś 5h. co można zobaczyc po Gametracker.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem kulturalny i lubiany na serwerze i trzymam się zasad i regulaminu.
O sobie mogę powiedzieć, że :Hmm... bardzo lubię grac w cs a szczególnie w deatrun;)
Dla innych graczy jestem : Miły ,sympatyczny i wyrozumiały
Link do gametrackera : http://www.gametracker.co...%3AK.R.Y.S%3A./
Wchodzę na forum tak! ponieważ dopiero co do was dołączyliśmy a więc dopiero się poznajemy tyle że ja na serwerze nie jestem od paru dni jak na forum ,lecz od paru ładnych miesięcy gdyż jestem prawie od samego początku serwera.
ale w Regulaminie jest wszystko napisane a twoje podanie moim zdaniem jest do zamkniecia niech ktos CLOSED po za tym nie dawno skladales podanie? masz konto 2 tygodnie masz wystarczajaca ilosc postow? NIE
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
pozwole sobie odblokowac temat i zadac 1 pytanie
Czy przy dołączeniu dr do fpsu miales tam admina czy teraz sie o niego starasz?
btw popraf sfojom pisowniem bo mi jusz oczy otpatajom i nie wypisuj glupot w reklamach
ja jestem na TAk czemu ???powinien odzyskać admina chociaż go z dobrze nie znam
PS. 3^k ja odpowiem za niego :P miał admina zanim serwer został dołączony do FPS :)
Jeżeli wam brakuje adminów to czemu nie??? wiele osób na serwerze mnie zna w sumie to wszyscy, tak samo Pawcio też mnie długo zna może byś się w końcu wypowiedział ;), wiem że jestem krótko na forum mam mało postów ale dopiero co doszliśmy do was a wy od razu skreślacie wypowiadają się osoby które nie miały ze mną styczności to normalne?... Może się zastanówcie jeszcze raz to jest wasza sprawa. Ja uważam ze jako admin spełniam swoją role w 100% od paru dni na serwerze panuje chaos jak ja byłem czegoś takiego nie było.Tyle chciałem dopowiedziec.
no ta
widze duzo tam gra i jakies reklamy dal (z czego 1 nie dziala chociaz licza sie checi) jednak sa male ale:
- konto na forum musi byc minimum 2 tyg., jesli chcesz ubiegac sie o admina
- daj sie poznac, przywitaj sie w Offtopie w temacie "Przywitaj sie"
Jak spelnisz te powyzsze warunki, to mysle ze dam Tobie na tak
Ja uważam ze jako admin spełniam swoją role w 100%
nom w 100% spamujesz głupoty na środku ekranu
W 100% przeklinasz.
W 100% dajesz bugować i lache na to kładziesz.
W 100% drzesz się z dziećmi do mikra.
W 100% wszyscy Cie lubią bo w 100% pozwalasz na to co wyżej.
W 100% mnie nie lubisz bo jestem surowy i karam za każde złamanie regulaminu i jest to kara w zależności co kto zrobi.
W 100% jak Ci coś nie pasuje na serwie i do mnie buchasz to dlaczego Ty tego nie robiłeś jak miałeś admina ? Źle że dałem komuś bana bo to Twój best frjend?
W 100% wróć za dwa tygodnie.
W 100% ogarnij forum
W 100% na NIE ! !
.:K.R.Y.S:. napisał/a:
panuje chaos jak ja byłem czegoś takiego nie było
Panuje chaos bo dam jednemu bana za bugowanie np a reszta się drze że KRYS nie dawał bo był fajny i w ogóle jest ładny bo banów nie dawał dlatego czegoś takiego u Ciebie nie było? !
Po za tym jak widać nie znasz regulaminu forum bo już kilkakrotnie wypowiadasz się w swoim podaniu !
BAJ BAJ MASZKAROOO !
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Brak mi w tym momencie słów czy przeklinaniem nazywasz jeśli raz się zapomnisz ??? po drugie jak miałem admina to panował porządek ,a nie tak co teraz się dzieje żeby nie wiedzieć jak dać bana no wybacz... chciałem mu pomóc a ty od razu na mnie najeżdżasz opanuj się trochę znasz mnie parę dni i co myślisz że mnie znasz jaki ja jestem dziwne że jakoś wszyscy na serwerze narzekają że adma nie mam a na was już po paru dniach skargi piszą chyba jest coś nie tak???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum