Post numer: #1Wysłany: 2009-01-04, 00:33 Krata na zm_sand
Na mapie zm_sand jak wszyscy wiedza (ci co grali :P) znajduje sie kratka ktora mozna otwierac i zamykac.
prosil bym aby zakazoano zamykac te kratke poniewaz zombie niema jak dojsc do ludzi a przez ta krate da sie strzelac, nawet jak jest 1 czlowiek a 10 zombi to ludzie tak czy owak wygraja ;p bez sensu to jest.
____________________ "Proście, a będzie wam dane. Szukajcie a znajdziecie. Pukajcie a będzie wam otworzone."
jest jasno bo sa porozstawiane lampy... wystarczy ja rozwalic i jest ciemno jak na normalniej mapie, a co do adminow to prawie zawsze jest jakis admin na serwie ;]
A ja jestem za tym żeby można było zamykać ostatnio jak grałem to udało nam się ją otworzyć. Zrobiliśmy piramidę żeby wcisnąć przycisk, a potem wbiliśmy do środka i się udało.
Ludzie którzy robili ta mapke na pewno o tym wiedzieli i dla tego ona jest tak zrobiona zeby Ct mialo wieksze szanse...na wiekszosci map wygrywa zobi wiec pora zeby byly mapy dla CT :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum