Post numer: #1Wysłany: 2009-09-14, 23:42 Koszmar a Koszmar[PL]
Nick: Aktualnie Koszmar[PL], Prawdziwy nick Koszmar.
Problem: Ów gracz, który sie podemnie podszyl podczas mojej 3 tygodniowej nieobecności ukradł mój nic "Koszmar", ostatnio próbowałem wejśc na server i pisze notka "Nie morzesz wejść na server...". Ten człek, który ukradł mój nick wykupił slota na niego.
Domagam sie Aby tamten gracz został zbanowany i aby mój "profil" został mi oddany i zdjęty z przywileju posiadania slota.
Ktoś może zapytać czy to nie jakiś kolejny noobek, który niechce mieć wysokolvlowej postaci?
Otóz popytałem sie kilku ludzi na servie, którzy mnie kojaża m.in D.I.E.G.O. I on potwierdził mi fakt że ktoś inny gra pod moim nickie bo kąpletnie przez mikro sie nieodzywa co do mnie jest niepodobne.
Niewiem jak rozwiążecie ten problem, pozostawiam to adminom :)
Czy jako dowód można potraktować to że zawsze i wszedzie w kazdej grze daje sobie nick Koszmar, i uwazam że dopiski [PL] szczegolnie na polskich serverach to totalna głupota? Jak znajde to moge jeszcze SS wzucic... ale mialem formata i watpie ze cos wykopie.
I czy liczyłyby sie SSy z innych serverów?
Ale sam fakt że rozpoznaja mnie co niektórzy na serverze po głosie...
Ostatnio zmieniony przez K0szmar 2009-09-15, 00:53, w całości zmieniany 1 raz
Według mnie każdy kto wejdzie na nicku Koszmar powinień zostac zbanowany .
Widziałem (gdy jeszcze nie byłem admem ze koles o tym nicku grał na ajmie )
http://fpscs.net/topics3/...ghlight=koszmar .
Więc jak bezdie? DomiNQ Gralem na tym servie jak jeszcze admina niemiales i nikomu sie niepodlizywałem.
A aima napewno niemialem bo bylem sprawdzany przez adminów.
Narazie sporo osób mówi że owy osobnik sie podemnie podszywa, Teraz jak gram na serweze pod nikiem Koszmar[PL] to pytaja sie czy to napewno ja, jak zagadam przez mikro to juz wiedza ze to ja :)
Jaka jest decyzja Administracji servera? Zwrócicie mi nick czy za mało dowodów?
Ostatnio zmieniony przez K0szmar 2009-09-15, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Skoro nie miał hasła na nick, każdy mógł wejść z czitami na jego postać. Pozostaje sprawa do kogo należy konto 'Koszmar' na forum. Założył hasło na nie-swój nick? Jeśli to prawda to niezłe jaja.
Hmm... Przypomniałem sobie, że składałem na tym serverze podanie o admina, juz go niema w dziale "podanie o adma".
Moze jest w jakimś archiwum, Widac tam że skladalem podanie uzywajac tego nicku na forum na nick w grze "Koszmar".
Ja ci dałem tego bana żebys wbił na forum i nam udowaodnił ze to ty jestes prawdziwy koszmar , ja juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec , ktory sie podszywa .
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum