widac szary kwadrat prosze sie dokladnie przygladnac ... nigdzie na scianie niema takich kwadratow tylko w tym miejscu co celownik ma byc ... zal zal zal
[ Dodano: 2008-07-19, 13:51 ]
hahaha jeszcze mowi ze celownik jest maly to uwaznie zamazuj a nie !!! boze widzisz a
niegrzmisz
Ostatnio zmieniony przez BRZESZCZOT 2008-07-19, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
bzt zejdź z niego. nie wiem gdzie ty tam takiego 'wyraźnego' edita widzisz.
to raz.
dwa - zachowuj się jak admin a nie jak zbulwersowany gracz.
trzy - jak nie skonczysz go obrażać to dostajesz DWA warny bo Cię już wzywałem do spokoju, i wzywam ponownie...
cztery - ten celownik to nie takie przewinienie, nawet jeśli to byłby edit, czego nie widać... nasz 4FUN to nie ESL...
pięc - nie bądź takim statsem ; ] przeżywasz to jakby Ci co najmniej pół rodziny siekierką poszatkował :)
pokaż żeś skonczył te 18 :)
ej bo sorry, nic do żadnego z was nie mam bo obaj jesteście wporządku i dobrze adminujecie, no ale takich cyrków nie zniosę...
przenosze do vipa żeby ludzie tego nie oglądali...
dla mnie to jest jak wh ... bym chodzil tylko z awp i fast zoomy walil ...
i nieprzezywam tylko chce zeby ludzie mieli jakies szanse ... bo szebatiany i inne boty maja gorzej ...
Ostatnio zmieniony przez BRZESZCZOT 2008-07-19, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
moooocno przesadzasz :) bo jednak trzeba mieć nadal duużo skilla i ogarnięcia żeby to dobrze wykorzystać...
szanse ludzie mają proporcjonalne do umiejętności... myślisz że jak taki Szebastian ma szanse jak LoCk gra w przeciwnej drużynie? to też niesprawiedliwość ?
wiadomo że to nie to samo, ale różnica nieznaczna na tym poziomie
a że celownika nie widać i nie jesteśmy w stanie nic nikomu udowodnić, to sprawę uważam za zamkniętą...
a Szebastian i tak nie ma szans ani z LoCk'iem, ani z kosim ani pewnie też i ze mną, choć gram jak noga ostatnio...
więc proszę o pozostawienie tematu zupełnie i na wieki wieków amen! koniec kropka i tyle!
i buzi na zgodę bo w łeb ;P ma być porządek w drużynie adminów! :)
Wy dalej nie rozumiecie ze celownik to jest to SAMO co kropka na srodku monitora , a nosmoke nie narysujesz na monitorze ogarnijcie poczytajcie w necie na temat celownika do awp i gdzie za to banuja pozdro
P.S guzik mial bana tez za swiecace modele, a tego tez nie narysujesz na monitorze
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-07-19, 18:38, w całości zmieniany 1 raz
I najlepsze jest to że ty widzisz coś czego nie ma , pokazywałem fueryonowi jak się pogarsza ściana z tego screna z bmp na jpg o jakości 5 w photoshopie i niestety zamazuje ściane właśnie w tym miejscu...
jak dla mnie to ten celownik wogole nic nie daje bo kiedys w szkole jka gralismy z awp byl celownik i wcale lepiej sie nie gralo takie jest moje zdanie a tak jak mowia ze nie jest zabroniony wiec kosi go moze miec
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum