Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 18:48 kosi | admin
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Bochni
Mieszkam aktualnie w : Bochni
Urodziłem się : w Bochni
Mam lat :17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Sporo ponad 1 rok
Gram na steam
Chcę zostać adminem bo:
-już kiedyś nim byłem
-znam już swoje wcześniejsze błędy
-można dać komuś drugą szanse
-jestem często na serwerze
-ogarniam amx
-jestem inteligenty
-komunikatywny
Byłem już adminem na serverach : Na tau:D
Poświęcam dziennie grze : Zależy od szkoły ale średnio na dzień 2h (wiadomo w wekkend średnia wzrasta)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : (patrz.Chcę zostać adminem bo:)
O sobie mogę powiedzieć, że :
Ucze się na swoich błędach, kulture mogę poprawić(ale oczywiście mam nadzieje że to nie wyklucza, mojego humoru)
Dla innych graczy jestem : graczem z humorem, czasem z przesadą:*
Reszte do wypowiedzenia pozostawiam wam...
Aha posta napisałem pod wpływem brzeszczota, który wspiera akcje wszscy na admina(żart,o czywiście sam się na to zdecydowałem i proszę nie traktować tego podania jako żart)
Na NIe ... To jak sie wyraza o graczach na forum Pozostawia wiele do myslenia.
Najprostszy przyklad :D Dzisiejsza rozmowa z jednym panem z Servera w Sprawie Podan na Adminów. to nie jest Dobry czlowiek na Adma.
to ze jest smieszny to nei znaczy odrazu ze powinien zostac adminem!! co ma poczucie humoru do admina? admin ma byc opanowany sprawiedliwy kulturalny ogarniac co trzeba i grac na servie ile moze... wiec nie mam nic przeciwko KOSIEMU xD tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum