Post numer: #1Wysłany: 2008-02-24, 21:03 Kosi | admin
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Bochni
Mieszkam aktualnie w : Bochni
Urodziłem się : 1990
Czyli mam lat : 18(w listopadzie)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 rok
Gram na (steam/nosteam) : steam/nonsteam
Chcę zostać adminem bo : malak zrezygnował, chiałbym zapełnić luke^^
Byłem już adminem na serverach : Tau 1
Poświęcam dziennie grze : Weekend po 5h , zwykły dzień 2h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ucze się na błędach, oraz czas goi rany
O sobie mogę powiedzieć, że :Nie używam mikorofnu
Dla innych graczy jestem : cheaterem,fartem , kamperem
Chicałbym zostać admem na FFA1 bo tam gram często ale temat był zablokowany^^
Ja jestem na tak, izzy się nie sprawdził a na pewno przyda się jeszcze jeden admin, amx zna to nie będzie problemów.
EDIT:
Skoro izzy miał szanse żeby dostać admina to musiała być luka, którą miał zapełnić.
Nie ma pluginu, który wywalałby zawodników afk, u nas jest od tego admin, kosi akurat często bywał na serwerze, więc zwiększyłaby się częstotliwość obecności adminów na serwerze.
Anr napisałeś że bluzgator wyłapuje 99% bluzgów, ale chyba zapomniałeś dodać bluzgów w piśmie, bo 2 razy tyle bluzgów jest z mikrofonu, czego nie wyłapuje bluzgator, a po za tym gracze nie są głupi to też kombinują jak napisać żeby ich nie wywaliło i już dużo sposobów obejść widziałem
Uwaga - moja wypowiedź nie neguje kandydatury ani nie akceptuje, jest neutralna z chęcią wyrażenia się adminów i graczy dokładniej o kandydacie.
na wstępie powiem iż starasz się na FFA2 - na FFA1 nie ma miejsc ;)
Pepe napisał przyda się jeszcze jeden admin, wyjaśnij do czego ? :)
- map zmieniać nie trzeba - jest MC
- bluzgator łapie 99% bluzgów
- cheatów nie ma bo jest sXe
hm ?
Ode mnie masz 0,5 kosi taki nie pełny plus powiedzmy że => | bo byś miał + za ogarnięcie, czas gry na serwerach i jesteś raczej lubianym graczem i amx nie jest Ci obcy zaś - za ekscesy z kulturą i mikrofonem.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ucze się na błędach, oraz czas goi rany
hahahah dobre a czemu na ffa1 nie moze byc za malaka!!! jestem na tak tylko zeby kosi nie mial flaki na zmiany mapy bo i tak by to robil ogolna ocena + taki maly ale zawsze jest pozytywnie
Jak dla mnie na "+". Często bywa na serverze, kultura jest, amxx zna, opanowanie raczej też,a z tym micro to w sumie i gadał dużo, ale było śmiesznie przynajmniej^^
Jest dość nie kulturalny wobec nie ktorych osób :P
+ nie jest przez wszystkich lubiany :P
+ admini tak jak powiedział anr nie są prawie potrzebni na takiego typu serwerze jak TAU
głównie chodzi o power taki abdalla wpadnie na serwer to pokażemy jacy jestesmy fajni a to Kick a to Gag ...
Abdalla nie przepuści żadnej okazji żeby się 'popisać' i jakieś bzdury nagadać...
wiemy że kosiego nie lubisz, i wiemy że on nie lubi Ciebie, i wiemy że nie bez powodów...
WIEMY że dostajesz kicki i gagi i bardzo dobrze wiemy że nie be z powodu...
więc z łaski swojej albo przytocz konkretne argumenty, albo siedz cicho...
a co do adma kosiego, to chyba wiadomo. widać że się chłopak stara, do tej pory wychodziło mu nieźle, z małymi przerwami. ;P
jak dla mnie może dostać testa znowu ;)
co do ilości adminów to nie wypowiadam się bo nie widzę niestety, ale jak Malak zniknął, ja nie mogę grać, to możnaby i nawet o FFA1 pomyśleć. bo FFA2 to i tak chyba potrzebuje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum