Post numer: #1Wysłany: 2007-11-19, 22:35 Kosi | admin tp
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Bochni
Mieszkam aktualnie w : Bochni
Urodziłem się : 27 listopada 1990
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : prawie roczek
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/slotem bo : na ffa mi sie nie udało a chce udowodnić, że potrafię się zachować stosownie do mojego wieku
Byłem już adminem na serverach : TaU
Poświęcam dziennie grze : sporo czasu, najwięcej w weekend
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Ludzie mnie znają, tylko nie którzy nie widzą mnie w roli admina z tego powodu iż uważają ze jestem nie poważny(kryzys wieku młodego)
O sobie mogę powiedzieć, że : Bóg mnie stworzył^^ więc jesteśmy współbraćmi
Dla innych graczy jestem : po prostu graczem
Kosi !! stwierdzilem z LL ze na twoje podanie nie ma sensu odp , ale cos mnie skusilo .
I powiem ci tak straciles adma na TAU FFA bo ....? jestes czlowiekiem tak zwanym lekko duchem ! ( nic wspulnego ze mna ) nie potrafisz sie zachowac powaznie oczywiscie czasami jest to smieszne a wrecz doprowadza to do placzu radosci przed monitorem ale po kilku minutach twoje zachowanie i jodlowanie na servie powoduje bol glowy co nie ktorych admow
Wiesz o tym ze dawanie tobie gaga to juz dla ciebie nie kara :P kick tez nie pomaga , moze kiedys jak dorosniesz to rozpatrzymy twoje podanie ale nie zalamuj sie masz jeszcze szanse
Dobra skoro tak twierdzisz ,przestaje używać mikra od dzisiaj , będę zwykłym przeciętnym graczem który się skupia tylko na grze(chciałem urozmaicać gre ale widze że to się nie podoba). I cenie duchu że jednak odp na moje podanie, przynajmniej wiem co o mnie sądzisz, a nie jak niektórzy :przygladają się jak jestem to mówią że jestem spoko a jak mnie nie ma to wali na mnie farmazony, przemyślałem sprawe i wycofuje podanie o admina proszę o zablokowanie tematu...
P.S
Z tyloma ludzi się niby znam, niby mnie lubią a nawet nie chcą się wypowiedzieć w mojej sprawie(nawet źle, przyjąłbym to z pokorą a przynajmniej wiedział że nie są obojętni to tyle)
Nie chcialem sie tutaj wypowiadac bo sobie powiedzialem ze nie bede ocenial innych kandydatow ale zrobie wyjatek bo kosi to moj ziom jest... zna sie na rzeczy (mowie o pracy admina) i moim zdaniem nadaje sie na adma lepiej ode mnie... to ze jest wesoly lubi pozartowac to juz od razu skresla jego szanse?? bez niego serwer bylby inny podobny do innych a tak my mamy takiego jednego kosiego z Bochni lekkoducha co kazdemu humor poprawi... a jak komus to przeszkadza zawsze moze uzyc opcji mute i po sprawie... Kosi mam nadzieje ze jeszcze pospiewamy kiedys na serwie;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum