Post numer: #1Wysłany: 2009-03-18, 16:33 Kopuła na zm_ice_attack
Powinien być ban lub slay za kampienie na kopule bo zombiaki nie mają szans tam wejść ponieważ np. Avro (sorry Avro ze akurat Ciebie). Wbija na kopule a inni walą w nią i ja niszczą aby inni nie wszedli ale jest już za późno i Gracz sobie kampi i nabija fragi a inni klną na gracza wyzywaja go od: noobow co nie umia grać itp. więc powinien być Slay lub Ban......
Moim zdaniem, nie powinno byc to zabronione, ponieważ tam można sie dostać nawet po zniszczeniu tego szkła, więc wystarczy jeden ogarnięty ZM i po Avro. ;P
Nomak ale to jest no real np. 2 dobrych kolesi i żaden zombi nie dam im rady.....
Bango wejdz sobie na server ZM i an zm-_ce_attack-Już oni tylko mówia jedno "mój frag n00bie" albo cos w tym stylu więc wieży nie zrobisz bo tylko się kłucic o fragi...........√√
Za bok kopuły daje slay, jak nie pomoże to bana. Ale ja górze każdy admin pozwalał i ja tego nie zmienie. To jest tak samo jak np. z kładkami...je też się niszczy.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Jak nie umiesz wejsc na kpoułe bez tego szkła to idz na inną kampe np. na iglo 1 lub do drugiego
Ja tak samo jak wiechu daje slay'a za ten koncik pomiedzy kopuła
a scianą no chyba ze ktos próbuje wyjsc to czekam
Kazda kampa powinna byc legalna tak jak na cs_assault_shadow < o ile dobrze napisalem no w szybie tez powinno muc sie kampic poniewaz jest on zrobony zeby w nim kampic a nie tak dla podpalenia sie ... : ) ale jezeli admini ustalala zasade NIE KAMPIMY W SZYBIE ... no to juz trudno nic nie poradzimy ich server... : ) Pozdrawiam ZiomaS # Re5pect !
PS. prosze zrobcie w koncu cos z tym zebym mogl grac bo mam steam ... ; //
JA tak poza tematem:1. jeden zombi do szpary 2 na niego i już Jestem ded.
2.Zombi kucnie na rogu (tam przy moście) 2 zombi wejdzie na niego rozpędzi się i może wskoczyć an samą górę.
Jest jeszcze kilka sposobów :/
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum