Post numer: #1Wysłany: 2008-11-04, 20:18 Kondziu^^ |adm
Cześć mam na imię : Konrad
Pochodzę z : Chełmży
Mieszkam aktualnie we : Toruniu
Urodziłem się : 18:07:1991
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : od dwóch lat
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : mam doświadczenie , którym chętnie się podziele
Byłem już adminem na serverach :Chwilowo na STER gaming (dość dawno), na dwóch non steamach (publicznych)
Poświęcam dziennie grze : 3-4
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jest to nowy server na którym nie ma admów - moja pomoc na pewno się przyda
O sobie mogę powiedzieć, że : uparty, dowcipny, nie lubiący chamstwa, braku kultury i nieuprzejmości
Dla innych graczy jestem : staram sie byc uprzejmy.
Ale i tak mogę przewidzieć oceny innych że będą na NIE bo nie kojarzą, ale chce powiedzieć że czasami ktoś nieznany może być lepszy od najlepszego ogara grającego od dawna na tym serwerze.Dajcie szanse innym by się sprawdzili
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2008-11-04, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
no dobra, spoko, podanie wygląda całkiem konkretnie, ale znać to ja Cie nie znam wcale...
więc się nie zniechęcaj, tylko daj się poznać.
nie wiem, jak anr będzie miał ochotę to Ci może dać testa, choć wg. mnie to nie jest najcudowniejszy pomysł nawet jeśli podanie byłoby genialne, ale na forum masz u mnie przechlapane :P bo Cie tu nie widzę wcale... 1 post to trohę przesada... :/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum