Post numer: #1Wysłany: 2008-12-18, 18:13 Kolejny bug na servie diablo mod
Witam mam do przedstawienia kolejny bug. Chodzi o to ze gdy mamy item Wheel Of Fortune i da nam premie np. +5 do wyższego skoku (działa jak archy) to gdy go od razu wyrzucimy to zachowamy ta opcje skoku i możemy nosić inny item.To tyle mam nadzieje ze pomogłem.
Mi sie usunal po jednej rundzie.
Tak samo jak jest bug, ze jestes ninja i barbarzynca w jednym.
To dziala tylko na jedna runde, ale w jej trakcie jest bardzo uzyteczne :)
z naprawianiem takich rzeczy nie jest tak łatwo i generalnie trzeba czekać na update samego plugina...
więc bardziej uzasadnione byłoby zgłaszanie tego rodzaju rzeczy do developerów plugina.
rzeczy które możemy poprawić/naprawić, zrobimy. ale tutaj...
btw. ładnego mamy testa co się grą na bugach chwali...
Jeszcze mam coś do tego tematu mianowicie wczoraj gdy tylko wszedłem do gry to w pierwszej rundzie na środku ekranu wyskoczyło mi +5 do obrażeń wampira ( czy jakoś tak ).Nie miałem żadnego itemu ani nic. Efekt utrzymał się przez 5 rund. Wszystkim życzę Wesołych Świąt.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum