Post numer: #1Wysłany: 2009-09-14, 02:01 KmS | Tescik
Cześć mam na imię : Maciej
Pochodzę z : Łaz
Mieszkam aktualnie w : w/w
Urodziłem się : 13.09.1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Około 2 lat
Gram na (steam/nosteam) : ns
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chciał Bym Pilnować Porządku na moim Ulubionym Serverze .
Byłem już adminem na serverach : Klanowy
Poświęcam dziennie grze : 3-6h ( zależy Ile mam wolnego czasu )
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem Sprawiedliwy , Cierpliwy i co najważniejsze Sumienny .
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem jak prawie każdy nastolatek lubię muzykę głównie reggae :D imprezy , noi pograć na kompie w rożne gry online :D
Dla innych graczy jestem : Kolegą z Serva .
Coś od siebie : dołączam link z gametrackera . tam są 3 moje nicki Głownie grałem na 1 na liście ale po restarcie BF2 zmieniłem na bez tagu klanowego :P
Oraz chciałem dodać ze jeżeli dostane admina będę pełnił jego funkcje jak najlepiej potrafię .
Prosił bym o uzasadnienie swoje głosu dlaczego tak a dlaczego nie :D
No to to by było na tyle :D
Teraz Wasza Kolej Glosujcie :D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Zdecydowanie TAK. Znam jego ziomków, znam i go, często graliśmy na PGC-CS 4FUN, i naprawdę ogarnięty koleś. Lubi zarywać nocki tak jak ja, więc powinien pilnować porządku na serwerze BF2 w godzinach nocnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum