Nr Użytkownika: 1726 Dołączył: 06 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 95 Skąd: Wrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-06, 17:04 Klucz rejestracyjny do Csa
Czesc mam nastepujacy problem jak wchodze na Cs 1.6 non steam to wysyakuje mi "Please enter you CD Key, which can be found printed on you CD jevel case"
Cs do dzisiaj dzialal ladnie asz do czasu sformatowania dyskow czy ktos mi moze pomoc??
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
aha i jeszcze jedno bo jakoś nie mogę zmienić roździelczości w Csie jest strasznie dużo czy możecie mi powiedzieć jak zmniejszyć będę bardzo wdzięczny:)
Ostatnio zmieniony przez --_--BiG MaJkEl--_-- 2009-04-06, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
O.K kłopot rozwiązany ale on nie polegał na sterowniku ale i tak ściągnąłem najnowszy sterownik do mojej karty graficznej a problem polegał w tym że poprostu trzeba było sobie zrobić ekran bo miałem na zaduży ustawiony teraz mam 1024x768 i jest gitara:)
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum