Post numer: #1Wysłany: 2008-08-29, 19:22 k!ll3r | Admin
Cześć mam na imię : Michał
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem sie: 28.07.1991 r.
Czyli mam lat :17,
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) :Non Steam,
Chcę zostać adminem bo :na serverze Diablo są potrzebni admini do pilnowania przadku myślę ze mogę pomóc w adminowaniu.
Byłem już adminem na serwerach :Klanowe, a i mieliśmy swój :)
Poświęcam dziennie grze : ok. 3-4 h (głównie 4fun) od niedawna Gram na Diablo2 odkad sie pojawił a na weekendzie to 7-8 h.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Ponieważ staram się być miły na serwerach, nie szukam zwady z graczami. Dużo czasu poświęcam na grę na serwerze 4fun i Diablo2
O sobie mogę powiedzieć, że :lubię grać w CS,
Dla innych graczy jestem : O to trzeba ich zapytać :)
+ coś od siebie
Dużo gram na serwerach FPS, czasami nie ma admonów a jest kilku cziterów i cziężko się gra z oszustami :( Grałem dawniej na nicku kocik, killer - teraz drobny tuning nicku bo dużo jest killerów więc gram na k!ll3r :)
Widuję Cię na diablo2 dosyć często, nawet nasze forum zawsze reklamujesz, nigdy nie miałem z Tobą problemów, na forum też nie jesteś od wczoraj, jak najbardziej na TAK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum