Post numer: #1Wysłany: 2009-06-20, 12:43 Klasy na ZM
pytanie moje brzmi czy chcecie klasy na ZM, bo wiele osób doprowadza do nerwicy, jak jakiś bot gra gnomen i się uważa za wielkiego PRO, a jak weźmie sluma nie umie nikogo chwycić np. Mieszko. Wiele ludzi jest przeciwnym klasom więc po to ta ankieta :D:D
____________________ 1 Sh00t, 2 KilL, N0 cHeaTS, JusT SkiLL.
Ogólnie to rzal, bul i to fszystko :D:D
Ostatnio zmieniony przez Zales[mAm] 2009-06-20, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
nie gnom tylko gonome.
Ja jestem za tym żeby dać tej załosnej klasie zompich z 50hp i słabą regeneracją.
Ewentualnie jeżeli forum to poprze to wywalić klasy zombie i spokój.
Z jednej strony jak nie było klasów było ok, sporo ludu, ale nigdy nie wiadomo, a z drugiej strony klasy trochę urozmaicają Biohazarda nie wiem na razie neutral zastanowię się...
Jak są klasy to jest fajnie czasami... ale np gnome biega to bez katu nei da sie go ustrzeliac bo sie np. wpakuje w drania 30 ammo w niego a on po 5s ba jzu full hp Ale jak sa klasy zombi ma wiesze szanse np. Slum wyzej skacze co pomaga bo nei ttrzeba nikogo podsadzac :) Ja Natural
Ja tam jestem za klasami..tylko nie takimi zwykłymi chodzi mi tutaj o np . zombie co jest słabo widoczne , które np chodzi po ścianach...
A za wywaleniem jestem tych zwykłych klasa jak leaper itp..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum