Post numer: #1Wysłany: 2009-06-17, 19:14 Klasa Gnonome
Nie wiem czy dobrze napisałem nazwę klasy ale chodzi o to że ta klasa sie szybko regeneruje i jak zostajesz sam na 8 zombich to cięzko dać im rade jak oni sie cały czas regenerują, a więc może lepiej ją wycofać ?? Proszę o rozpatrzenie sprawy, ponieważ nie tylko mi się to nie podoba :D:D
____________________ 1 Sh00t, 2 KilL, N0 cHeaTS, JusT SkiLL.
Ogólnie to rzal, bul i to fszystko :D:D
Zales ma w sumie rację ale ja bym klasy nie wycofywał tylko zmniejszyłbym im hp ze 150 do 100 to może by coś dało ale w sumie na takiego gnonome wystarczy magazynek z shota i jak żyje to na koniec granat i pada
____________________ Jersteś Graczem który wdzi ten Tekst od 2009-02-09,
jak juz cos to nie zmiejszac im hp tylko szybkosc regeneracji
ale ja sie nie znam wiec pewnie jest to nie mozliwe do zrealizowania
w ostatecznosc izredukowac Hp
p.s dodaj ankiete
Post numer: #6Wysłany: 2009-06-17, 23:44 Re: Klasa Gnonome
Zales[mAm] napisał/a:
Nie wiem czy dobrze napisałem nazwę klasy ale chodzi o to że ta klasa sie szybko regeneruje i jak zostajesz sam na 8 zombich to cięzko dać im rade jak oni sie cały czas regenerują, a więc może lepiej ją wycofać ?? Proszę o rozpatrzenie sprawy, ponieważ nie tylko mi się to nie podoba :D:D
Popieram
Zmniejszyć im szybkość regeneracji na 0.5 na 1s oraz hp na 100+
jedno ale:tylko weź uciekaj przed 8 zompiakami 1 dobić dobrze się nie da tymi broniami.
Zmniejszanie szybkości regeneracji też za wiele nie da bo doprowadzi to do kampienia się zombiaków
Przypuszczając że na serwer wbija jakiś koleś o nicku X wybiera klasę gnonome i szuka ludzi znajduje cel i atakuje koleś ściąga mu 140 hp i koniec magazynku a więc koleś ucieka poczeka aż się zregeneruje i ponownie uderza.
A więc jednym z dobrych wyjść jest zmniejszenie im ilości hp
Albo zróbmy testa na 100 hp z normalnym trybem regeneracji
A później na 150 hp z wolniejszym trybem regeneracji
I zobaczymy co jest lepsze.
____________________ Jersteś Graczem który wdzi ten Tekst od 2009-02-09,
popieram irona zmiejszyc ilosc hp, 1 magazynek shota nie do konca wystarczy bo pompą musisz trafić 8 HSów a to nie jest w brew pozormo takie proste kiedy REG łazi od lewej do prawej albo skacze, zmiejszenie ilości hp do 100 byłoby dobrym wyjściem
to zwiększcie hp leaperowi bo ma 100 i nie ma szans za dużych jak jest 5 ludzi!! tak samo gnome bo jak się zrespi i nikogo nie capnie to ma PRZERĄBANE wszyscy się zlecą i ma deda!
Zostawic tak jak jest! Wy chcecie zmniejszyć bo wam staty psuje chyba.
Ale to tylko moje zdanie.
//Mike
Tak ... ale jak kogoś capnie to następnie 90%serwera ma gnome ;/
Ja tam jestem za usunięciem wszystkich klas , bo psują one grę !
Co do tematu ... Najlepszym rozwiązaniem będzie zmniejszenie HP do 100 oraz znaczne spowolnienie regeneracji .
Wszystkie klasy raczej nie, ale racja co gnom to gnom te wścibskie stworzenia jak maja mało HP uciekają i się regenerują, klasa dobra dla staciarzy jestem za zmniejszeniem mu Hp i szybkości regeneracji, To było moje zdanie
o Mike no i bardzo mądre spostrzeżenie usunięcie klas i powrót jedynie do classica, ale jeśli już to gnom powinien mieć mniej HP, Avro nie mozna tego tak zostawić bo jak jet 6 gnomów to spróbuj ich ogarnąć :D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum