Post numer: #1Wysłany: 2009-09-21, 10:22 KLAN [Stolcy] Rekrutuje.
STOLCY
Witam,
zaczynamy nabór do naszego jakze wspaniałego klanu Stolcy.
Moim współzałożycielem jest Pidżiotto .
narazie jest nas 2óch na poważnie , wielu pewnie chciało by dołączyc , pożyjemy zobaczymy.
Wymagania:
skill : high++
wiek:ok.13 lat , starszych nie bierzemy , tylko młode talenty
aktywnosc : w miare jak najwieksza
mikrofon : obowiazkowy
Dodatkowo kazdy gracz musi miec nick pokemona i mówic jak on
Czego mozecie oczekowac od nas :
Wspanialej zabawy
Wasz skill bedzie coraz to lepszy , poniewaz bedziecie grali z najlepszy z najlepszych
Klany , spary , klanówki , mixy , (oczywiscie jak kupie stima)
Poszukujemy:
kogos kto zrobi nam strone internetowa i bedzie mial satysfakcje z prowadzenia jej
kogos kto zasponsoruje nam koszulki i server , najlepiej 10 slotowy ( prywatny )
kogos kto oplaci nam busa na turnieje , na ktorych oczywiscie bedziemy zwyciezcami
Ja za drobna oplata moge z wami pograc klanowki nonsteam na swoim dedyku wylaczanym na noc bo mama nie pozwala mi dlugo grac na komputerze. Gdy podpiszemy kontrakt wrzuce na rapida swojego skila 435 Kb.
narazie nic wam nie mozemy dac ani kupic , poniewaz tudzież uwdzie zmieniamy sponsora,
stary sponsor dawał nam myszki Razera , podkladki i słuchawki h5.
Teraz szukamy innego takze, czas pokaze ...
[ Dodano: 2009-09-21, 11:06 ]
aktualny skład
[Stolcy]Pidziotto
[Stolcy]PikaPika
Ja hcialem dolonczyc do waszego klanu.
mam 10 lat, i mam skila medium
gralem kiedys z moim klanem "MuminsTeam" (teraz jusz go nie ma) z ficket i zremisowalismy czyli hyba jestem dobry.
gram 24/24 bo mama mnie nie puszcza do szkoly bo muwi ze tam mje niczego nie nauczom ze jusz umie pisac, czyli jestem dostempny zafsze
Muj nik w gze to ..::-**[o],,..SnOrLaX..,,[o]**-::..
Ja też się moge zgłosić mam 7 lat gram w cs'a od 6 lat więc nie kozaczyć... Dojde jak zasponsorujecie mi książke do drugiej klasy Wesoła Szkoła (nowa).
Ja chętnie z wami zagram chłopaki, mam 12 lat i w csa gram od 2 miesięcy i mam skilla hajt+++ bo jak odpale kody to zabijam przez ściany w głowę. Mam mikrofon do śpiewania i słuchawki od walkmena na kasety. Mój nik to ~~<<<::..MjUtU..::>>>~~.
PS. a co to steam i mix ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum