Nr Użytkownika: 52 Wiek: 21 Dołączył: 27 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1352 Ustrzelił 8 fragów Skąd: z domu
Post numer: #1Wysłany: 2007-11-21, 20:32 Kill | Admin TP
Cześć mam na imię : Łukasz
Pochodzę z : Bratkowice
Mieszkam aktualnie w : Bratkowice
Urodziłem się : 17.05.1991r
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : prawie rok
Gram na (steam/nosteam) : jak narazie non steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : nowemu serwerowi przydałby się dodatkowy admin
Byłem już adminem na serverach : nie mam takich doświadczeń
Poświęcam dziennie grze : zależy od ilości lekcji w szkole, dziennie ok. 2 h, najwięcej gram na weekendzie.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : staram sie dokładnie wykonywać pracę, a rola admina tego wymaga.
O sobie mogę powiedzieć, że : może nie gram w CS zbyt długo, ale odkąd gram to tylko na Tau.
Dla innych graczy jestem : o to trzeba by zapytać graczy, ale myślę że w stosunku do innych graczy jestem miły i spokojny.
W grze w Cs chciałbym doświadczyć czegoś nowego i myślę że rola admina jest tego dobrym przykładem.
No fakt może ostatnio nie gram bo mi sXe nie działa wiec gram na TP, myśle że głównym argumentem jest że nie mam Steam. Wiec ''pojechaliście mi po ambicji'' xD.
Trudno nie to nie... Może kiedyś... Anr close i kosz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum