Nr Użytkownika: 52 Wiek: 21 Dołączył: 27 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1352 Ustrzelił 8 fragów Skąd: z domu
Post numer: #1Wysłany: 2008-03-10, 18:38 Kill | Admin 4fun
Cześć mam na imię : Łukasz
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Rzeszowie
Urodziłem się : 17.05.1991 r. 14:56 piątek
Czyli mam lat :16, za 2 miecha 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1,5 roku
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Chciałbym Banować niekulturalnych chamów, kickować spectów, gagować graczy krzyczących do micro. Ogólnie chce pilnować porządku i kultury na serwerze.
Byłem już adminem na serverach : na własnym i kumpla.
Poświęcam dziennie grze : ok. 3-4 h (głównie na ffa2 teraz 4fun czasami odwiedzam ffa1) a na weekendzie to 7-8 h.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Ponieważ staram się być miły na serwerach, nie szukam zwady z graczami no chyba że ktoś do mnie sapie. Dużo czasu poświęcam na grę na serwerze 4fun.
O sobie mogę powiedzieć, że :Z zawodu jestem uczniem technikum, lubie grać w CS,
Dla innych graczy jestem : Staram się być miły o reszte zapytajcie graczy...
Jak startował serw FFA2 składałem podanie, ale z racji braku Steama i braku obeznania z amx nie zostałem adminem, ale uzupełniłem te luki i ogarniam axm gram pro na Steamie. Serwery Tau są jedynymi na których gram, bo tu jest fajnie, tu jest miła atmosfera i spoko ludzie.
Dziękuję za uwage i prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdrawiam Kill
bycie adminem nie tylko polega na wyrzucaniu ludzi z servera ale i też na swojej własnej postawie dobrej wobec graczy/na razie na tak zobaczymy podczas testów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum