Domena FPScs.net na sprzedaż ! więcej informacji na : http://allegro.pl/domena-fpscs-net-wraz-z-forum-counter-strike-cs-i2271034185.html?source=oo

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: do, forum., kilka, pytan, uzytkownikow

Przesunięty przez: 3^k
2011-03-21, 16:55
Kilka pytań do użytkowników forum.
Autor Wiadomość
Gracz : Dante 
Ranga : FPS-Player

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 2317
Tematy: 0
Ustrzelił 58 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #1  Wysłany: 2010-06-19, 03:02   Kilka pytań do użytkowników forum.

Witam.

Zakładam poniższą ankietę w celu zdobycia wskazówek przy opracowywaniu strategii rozwoju tej sieci (jeśli panowie czerwoni raczą zajrzeć na forum...) i w związku z tym mam do was kilka pytań. Proszę o odpowiedzi wraz z uzasadnieniem w zależności od treści pytania. Aha, przede wszystkim proszę o szczerość, nikomu z was nic nie grozi w przypadku wypowiedzi negatywnej, to gwarantuję (oczywiście, jeśli będą zachowane pewne zasady języka ojczystego)

1. W jaki sposób trafiłeś na forum czy też na serwery gier fpscs.net?
2. Jak długo jesteś użytkownikiem forum/graczem serwerów sieci fpscs.net?
3. Na jakim serwerze sieci fpscs.net przegrałeś najwięcej godzin?
4. Jakie moduły rozgrywki serwerów według ciebie są najbardziej popularne i mają najwięcej zwolenników?
5. Jaki sposób reklamy forum/serwerów jest według ciebie najbardziej miarodajny? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
6. Czy podobała/podoba ci się atmosfera na forum czy też serwerach? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
7. Czy podoba ci się sposób zarządzania siecią przez główną administrację vH@ i H@? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
8. Jak oceniasz pracę adminów/moderatorów i administratorów forum? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
9. Co według ciebie uniemożliwa rozwój sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
10. Co ci najbardziej przeszkadza jeśli chodzi o funkcjonowanie serwerów oraz forum? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
11. Co nadal trzyma cię przy sieci serwerów fpscs.net i jej forum? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
12. Co według ciebie pomogłoby by w rozwoju sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
13. Jak oceniasz przejrzystość forum oraz jego styl graficzny? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
14. Czy wierzysz w podniesienie się z kolan sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
15. Tutaj proszę o wpisanie własnych przemyśleń czy też propozycji.
Daj się zfragować autorowi tego posta

Gracz : Chmielu 

Nr Użytkownika: 1392
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #2  Wysłany: 2010-06-19, 09:32   Re: Kilka pytań do użytkowników forum.

1.Trafiłem na serwer GG+DM, grałem na innym serwerze i wbił ktoś i rozreklamował i wbiłem.
2.2009-02-05, 21:41 prawie półtora roku.
3.Starym gungame prawie 300 godzin
4.Serwery z modami/pluginami które nie są tak bardzo powszechne jak diablo/war mówicie że mody są dla dzieci, ale jeżeli adminów jest dostatecznie dużo to nie jest wylęgarnia dzieci.
5.Wbijanie na inny serwer, potem z nimi rozmawianie z celu aby cię polubili a potme zaprosić na sieć trochę zajmuje ale daje dobre efekty.
6.Jaka atmosfera tutaj na razie nic się nie dzieje sb puste serwery też.
7.Wiem że bez H@ nie może dojść do jakieś większej zmiany a jedyny który ma czas aby tu wejść jest dante.
8.Zbyt surowi, strzelacie warny jak z karabinu za mały błąd i tym sposobem odganiacie użytkowników.Wystarczyło by początkowo ostrzeżenie na PW.
9.Ciągle zmiany IP serwerów.
10.j.w
11.To że kiedyś na fps była fajna atmosfera i użytkowników nie brakowało.
12.Jakiś stały serwer który nie zmieniał by IP co 2/3 miesiące.
13.Dobry, nie jest brzydki i jakieś poplątany wielką ilością niepotrzebnych działów.
14.Z każdym dnie trace nadzieje na powrót do dawnej świetności.
15.-------nic---------

Autor postu ustrzelił 1 fragi

Więcej szczegółów
Osób będących zfragowanymi 1 :
Dante
Gracz : :] 

Nr Użytkownika: 2930
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #3  Wysłany: 2010-06-19, 10:38   

1. Znajomi pokazali mi tutejsze BF2 (sprzed okolo roku), spodobalo mi sie i zaczalem grac rowniez na innych serwerach (ale glownie DR i BF2).
2. Okolo roku.
3. Chyba na starym BF2 (lub Deathrun).
4. Cos, czego jest malo, ale jest latwo to ogarnac (np. COD [no moze juz nie jest tego tak malo]), ewentualnie cos, co podoba sie dzieciom (ktorych nie chcemy) (np. Jailbreak)
5. Szczerze mowiac, to nie ma najefektowniejszego sposobu... Na jednych dziala to, na innych tamto.. Sam poprostu zapraszam znajomych do gry, czasem ktos wejdzie.. Ja jednak takie zaproszenia zazwyczaj olewam..
6. Na serwerach, kiedy gralo jeszcze kilka osob takich jak joksik, 4ty albo inne 'botki' bylo fajnie (innych nickow jakos teraz nie pamietam), mozna bylo pograc, pogadac i posmiac sie. Forum nie ocenie.. Wchodze tylko po to, zeby napisac 1st (jesli mi sie uda) i poczytac swierze wiadomosci.
7. Aktualnie jest troche dupa.. H@ zlewaja siec, a jedyna osoba, ktora tak naprawde czynnie sie udziela (mowie tu o H@ i vH@) jest Dante.
8. Od dosc dlugiego czasu moderatorzy nie maja nad czym pracowac, wiec nie oceniam.
9. Brak aktywnych H@ / ludzi, ktorzy byliby sklonni zaplacic za serwery.
10. Lagi... To forum jest chyba najdluzej ladujaca sie strona z tych na ktore wchodze (no moze poza fpsbanana), aktualny serwer tez do najlepszych nie nalezy..
11. Byla to chyba pierwsza serwerownia, na ktorej sie zarejestrowalem..
12. Ktos, kto zakupilby 2-3 porzadne serwery.
13. 10/10, pieknie wykonane forum.
14. Aktualnie, z tego co widzialem wrocilo kilku dawnych graczy... Jesli udalobysie zdobyc troche pieniedzy na serwery, to moze daloby jakos rade sie podniesc.
15. brak

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : TwK 

Zakaz Pisania do:
2014-03-21 19:28:13

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 1200
Ustrzelił 11 fragów
Ostrzeżeń:
 2/3/6
 Post numer: #4  Wysłany: 2010-06-19, 12:38   

1. Przez zakładkę "Internet" w CS 1.6
2. od 2009-01-13
3. 4FUN oraz ZM
4. FFA, TP, 4FUN
5. "Kolega koledze" dlatego, że jak ktoś cię lubi, szanuje wejdzie chociaż na 5 min.
6. Podobała mi się tutaj atmosfera, ponieważ było dużo śmiesznych tematów na forum i akcji na serwerach.
7. Ogólnie tak, dużo zabezpieczeń przed "lamami" w administracji.
8. Dobrze moderują forum, pewnie dlatego, że tak mało tematów :D
9. Nieobecność H@, ponieważ VH@ sami nie mogą nic zrobić.
10. Atmosfera, chyba nie muszę tłumaczyć.
11. Przyzwyczajenie i wiara w to, że będzie jak kiedyś.
12. Nie mam pojęcia.
13. Prostota, kiedyś był dobry ale teraz przy innych wymięka.
14. No raczej tak.
15. Nie mam pomysłów.

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : All right! 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 3
Nr Użytkownika: 3893
Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #5  Wysłany: 2010-06-19, 13:35   

1.Poprzez szukanie dobrej sieci serwerów w internecie.
2.Jestem graczem/użytkownikiem sieci fpscs.net od sierpnia 2009roku.
3.Był to "stary" serwer FFA.
4.Jeżeli bym rozpatrzał w kategorii wiekowej to Ci bardziej wytrawni gracze, modów typu diablo czy zombi nie odwiedzają. Jeżeli chcecie mieć tu dzieciarnie to więcej serwerów DR,Diablo,Zombi.
5.Moim zdaniem miarodajną reklamą byłoby coś takiego by potencjalny gracz/użytkownik odniósł korzyść z tego, że w ogóle nas odwiedzi czy też pogra na serwerze. Na przykład jakaś nagroda za ilość godzin przegranych na serwerze.
6.Podobała-owszem jak zaczynałem grę na fps. Jeżeli chodzi o atmosferę z przed pary tygodni (kiedy jeszcze ktoś grał na serwie) atmosfera nie kiedy była fatalna. Sądzę, że tego przyczyną jest średnia wieku bardzo niska z resztą ... więc dzieci cwaniaku ją przed monitorem.
7.Zarządzanie siecią serwerów jest czasochłonne więc założenie sieci wymaga dużo uwagi oraz czasu, pracę H@ pozostawia wiele do życzenia. VH@ (Dante) jego praca mi się podoba gdyż widzę, że stara się podnieść tę siec jak najwyżej jednak sam nie da rady.
8.Do pracy adminów nie mam większych zastrzeżeń prócz tego, że powinni bardziej rygorystycznie podchodzić do graczy z wiekiem poniżej 15 lat!. Te dzieci obrażają każdego przez, którego zostaną "zabite" i nie zawsze ponoszą za to konsekwencje, nadużywają często mikro, przeklinają,a admini tylko upominają co jest błędem.
9.Zbyt pochopne decyzje związane np. ze zmianą IP. Im więcej razy zostało zmienione IP tym mniejsza frekwencja na serwerze. Połowa osób ze "starego" FFA nawet nie jest zarejestrowana na forum, a grali bardzo często i gęsto.
10.Jeżeli chodzi o forum to zbyt długo trzeba czekać, aż cokolwiek się "otworzy". O serwerze na dzień dzisiejszy się nie wypowiem bo nie jestem pewien czy ten serwer w ogóle "postoi".
11.Zaku, Paula, Gdzie Moje Fragi??, pawmar i inni. Uzasadnienie proste- świetni ludzie tu "grają".
12.ZAANGAŻOWANIE H@.
13.Forum jest w porządku prócz w/w długich oczekiwań na "otwarcie'' strony.
14.NIE. Sory ale jestem realistą, a realia są takie, że trudno będzie cokolwiek zwojować.
15. BRAK
Ostatnio zmieniony przez All right! 2010-06-19, 13:37, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : Ali re5pect 

Zakaz Pisania do:

Nr Użytkownika: 2017
Ustrzelił 5 fragów
 Post numer: #6  Wysłany: 2010-06-19, 14:23   

1. Kolega przesłał mi ip serwera zm jeszcze wtedy kampno, wraz z ambicją zarejestrowałem się na forum po ok. pół roku.
2. Forum od 29.03.2009r. a serwera jak wspomniałem z pół roku wcześniej.
3. Oczywiście zombie, pewnie się mylę ale oszacuję na 500h na tej sieci.Potem sporo na bf2 w różnych wydaniach i na każdym po trochu.
4. FFA napewno, Diablo, Paintball, Warcraft, może Zombie chociaż one już się wypalają.Warunkiem jest @ na serwerze.
5. Reklama "na siłę" np. na jutubie, nic nie daje.Sam wiem, że najlepiej pograć z kimś ogarniętym, zapoznać się, powiedzieć że jest sie pr0 i na jakim serwie się gra.90% szansy że sam poprosi ip.
6. Forum nie tak jak przedtem.Po prostu nie ma już pokaźnej liczby starych graczy, a byli to naprawdę fajni ludzie.Na serwie, no cóż, teraz jest tylko bf2, ale kiedyś było zarąbiście, dużo @ wbijało.
7. Mr.Czerwonych ani widu, ani słychu, a po coś oni jednak są.Ktoś musi zarządzać siecią.Duża aktywność w porównaniu do nich prezentują V@, a szczególnie autor tematu :].
8. Dobra.Z fajnych tych co zostali, to dobrze zarządzają siecią.
9. Brak nowych twarzy, zwłaszcza ambitnych.Dużo zmian ip.
10. Na serwerach noby i kozaki przez kabel, ale na to jest każdy narażony bo brak @, zmiany ip serwerów i brak ludzi, logiczne.
11. Jestem sentymentalny i przywiązałem się do sieci.Dobrze tu hs siadają.
12. Nabór nowych i powrót ogarniętych, dobrych graczy.Powrót H@.Bez porządnych fundamentów nie ma solidnej budowli.
13. Grafikiem to ja nie jestem, a znam dobrze to forum więc nic nie przeszkadza.
14. Ja zawsze wierzę.Istnieje mała szansa na to, że wszyscy naglę zepną poślady i zaczną "rozwijać sieć".Do tego trzeba mieć chęci.
15. Powrót H@, wpojenie starym graczom, że są potrzebni, fullogar i regularna gra na bf2(trzeba się zmawiać), bo bez tego nawet nie wystartujemy z odbudową.Z czasem(o ile się uda) kupno nowych serwerów i jeszcze większy nabór ludzi.No ale jestem tylko pozostałością @ zombie, a tu v@ widocznie będą mieli decydujący głos co dalej, jak będzie i co będzie :).

Piszę poprawnie po polsku
.

Moje największe rzale, których źródłem jest CS!!!

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : Leo
[Usunięty]
Ranga :

Zakaz Pisania do:

Nr Użytkownika: -1
 Post numer: #7  Wysłany: 2010-06-19, 17:44   

Nie pamiętam, już dawno temu skądś otrzymałem IP, bodajże od kuzyna.
Jakieś 3 lata. Może więcej?
FFA od pukawka.pl gdzie byłem administratorem.
4. Jakie moduły rozgrywki serwerów według ciebie są najbardziej popularne i mają najwięcej zwolenników?
FFA, 4FUN+BF2 - ostatnio spodobał mi się mod Call of Duty
5. Jaki sposób reklamy forum/serwerów jest według ciebie najbardziej miarodajny? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Telewizja
6. Czy podobała/podoba ci się atmosfera na forum czy też serwerach? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Na forum nuda, starzy kozacy czasami napinają, a na serwerze nie ma atmosfery bo nie ma graczy ;o
7. Czy podoba ci się sposób zarządzania siecią przez główną administrację vH@ i H@? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Nie - główna administracja ma w głębokim poważaniu (czyt. w dupie) to co się dzieje. Jedynie VH@ Dante Arkadiusz Nocny Lunatyk siedzi na forum 25 godzin na dobę, 8 dni w tygodniu.
8. Jak oceniasz pracę adminów/moderatorów i administratorów forum? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Mało userów więc na przemęczanie narzekać nie mogą.
9. Co według ciebie uniemożliwia rozwój sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Słaba mentalność, słaba motywacjia, brak oryginalnych pomysłów, brak konkretnego zaangażowania H@, zbyt leniwa administracja. Serwery które co chwile zmieniają IP. Weźcie jeden, a porządny serwer do którego będziecie mieli 100% pewność i go rozkręcajcie. Po co 9 badziewnych serwerów które padną po 3 miesiącach. Lepiej posiadać jeden lub dwa - a porządne.
10. Co ci najbardziej przeszkadza jeśli chodzi o funkcjonowanie serwerów oraz forum? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Niski poziom popularności, brak nowych ludzi którzy z zafascynowaniem mogą wrócić po kilku przegranych godzinach na serwerze.
11. Co nadal trzyma cię przy sieci serwerów fpscs.net i jej forum? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
W sumie? Nic. Wpadam co jakiś czas. Uzupełniam tę ankietę, aby dać kilka wskazówek. Jak coś się zacznie dziać to może zabawie dłużej.
12. Co według ciebie pomogłoby by w rozwoju sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
zaangażowanie, mozolna praca, kreatywne pomysły na rozwinięcie upadającego serwisu.
13. Jak oceniasz przejrzystość forum oraz jego styl graficzny? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Wg mnie to ma najmniejsze znaczenie, ważniejsza atmosfera, bo jak jest atmosfera udana to styl grafiki nie przeszkadza.
14. Czy wierzysz w podniesienie się z kolan sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Jak ktoś kiwnie palcem w kierunku rozwoju to na pewno coś się zacznie dziać.
Na chwilę obecną, tak owych nie posiadam.
Ostatnio zmieniony przez Leo 2010-06-19, 17:47, w całości zmieniany 2 razy  

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : Gieniu 

Zakaz Pisania do:

Nr Użytkownika: 3621
Ustrzelił 1 fragów
 Post numer: #8  Wysłany: 2010-06-19, 22:23   

1. Dostalem ip od kolegi na GG+DM, a potem na BF2.
2. Prawie rok.
3. Bf2.
4. Wszelkie mody itd. duzo funa.
5. Nie ma chyba najlepszego ;p
6. TaK ale tylko na serwerze.
7. Chwilowo nie, ale przedtem bylo calkiem OK.
8. 50/50 raz sa raz ni ma.
9. Ciagla zmiana IP serwerow.
10. Ze oceniaja po wieku a nie ogolnie.
11. Duzo znajomych i atmosfera jaka panowala na serwach.
12. Wiecej wkladu w administarcje i zaangazowanie.
13. Nie mam pretensji do tego stylu.
14. Zalezy od wkladu w prace.
15. Nie mam pomyslow.

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : MoMo 

Zakaz Pisania do:

Nr Użytkownika: 35
Ustrzelił 2 fragów
 Post numer: #9  Wysłany: 2010-06-20, 01:26   

Wtedy kiedy ja trafilem to siec miala nazwe TAU, trafilem na nia z serwisu http://board.counter-strike.pl
Dołączył:2007-10-24, 23:28, przedtem na TAU ok roku ( dolaczylem wtedy z wlasnym 18 slotowym publikiem )
Chyba kazdy to wie ( BF2 )
Tryby FUN
Naganianie ludzi na gadu i steam
3 lata temu OK, duzo adminow i pomyslow
Zamilcze
Takowych brak
9. Co według ciebie uniemożliwa rozwój sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Brak funduszy
Forum szybko smiga, 50 mb/s i nic nie przeszkadza, serwerow takowych brak
Staz
Powrot Fayranta i MoMo do administracji
Brak zarzutow
Juz raczej nie, no chyba ze .... ( patrz punkt 12 )
Proponuje zdjac mi bana :-/

NIEKTÓRZY TU NAPRAWDE NIE MYŚLĄ !!!
TYLKO DZICIAKI BAWIĄ SIĘ W KLANY !!!

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : KmS 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 4
Nr Użytkownika: 1771
Ustrzelił 16 fragów
Ostrzeżeń:
 1/3/6
 Post numer: #10  Wysłany: 2010-06-20, 01:42   

1. Znalazłem serwer Diablo w "game monitor" i jakoś tutaj zostałem .
2. Serwerów z 2 lata, forum ponad rok .
3. BF2
4. FFA,BF2,Diablo,CoD,war3 . Ogólnie mówiąc mod'y.
5. Ściąganie kolegów na serwery, ponieważ przy nich jest duża szansa że zostaną .
6. Pewnie, głownie dlatego tutaj zostałem .
7. Powiem tak: Dawniej było dobrze, nie miałem zastrzeżeń do H@, vH@ . Niestety teraz H@ maja brak czasu i nie zaglądają na forum, do vH@ nie mam nic, bo jako jedyni próbują ruszyć ten "burdel".
8. Dawniej dobrze działali, teraz nie mają co robić .
9. Nieobecność H@, brak dobrego hoosta serwerowego i sponsorów .
10. Słaby hootsing serwera, do forum brak zastrzeżeń .
11. Ludzie z którymi się z żyłem przez ten cały czas, oraz wiara w to ze ta sieć ma jeszcze szanse stanąć na nogi .
12. Z 2 dobrze ogarnięte serwery, więcej ludzi chcących działać i oczywiście H@, bo bez nich stoimy .
13. Jest Dobrze .
14. Wierze, ponieważ póki są ludzie którzy chcą coś zrobić, zawsze jest szansa .
15. Jak na razie nie ma, jak coś wpadnie do głowy do z edytuje posta .
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2010-06-20, 01:47, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : Nomak 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 37
Nr Użytkownika: 919
Ustrzelił 7 fragów
 Post numer: #11  Wysłany: 2010-06-20, 09:39   

Kiedyś szukałem jakiegoś serwa (nie pamiętam z jakim modem) w necie, trafiłem na IP z fos, potem i sam serw i rozwuj jego zainteresował, więc wbiłem na forum.
Będzie jakieś 550dni ;] ~ 1,5 roku.
DIABLO/ZM/BF2/DR/
Jeśli chodzi nam o ludzi z górnej pułki wiekowej to przede wszystkim TP,FFA (strzelanie team vs team, ale nie jakimś paintbalem).
Konkurs w którym przede wszystkim będzie chodziło o granie na serwie, a nie siedzenie na forum.
forum: Niektórzy @ czasem przesadzają z tą nadinterpretacją regulaminu.
serwy: Jeśli @ jest normalny i nie nadinterpretuje regulaminu serwa to jest OK, ważne żeby to dzieci nie były z piskliwym głosem.

Co do vH@ to OK, bo się starają, ale co do H@, to ostatnio pamiętam jak anr był na forum i się z nim gadało, jak graliśmy w tą gierkę, co takie ludki walczyły.
Nie licząc nielicznych przypadków nadinterpretacji regulaminu i przesadzania z posiadaną władzą to jest OK.
9. Co według ciebie uniemożliwa rozwój sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi
Nieobecność H@, bo bez nich nie można praktycznie niczego załatwić.
Nieobecność H@, bo bez nich nie można praktycznie niczego załatwić.
staż + to była moja pierwsza serwerownia, na inne już nawet nie zaglądam.
Konkurs w którym przede wszystkim będzie chodziło o granie na serwie, a nie siedzenie na forum + zainteresowanie H@.
Tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń.
Wiara czyni cuda.
Jeśli następują jakieś zmiany co do serwerów IP/protokołu/moda, to należy o tym informować graczy na serwie co najmniej z tygodniowym wyprzedzeniem.
GetPrize, Farcisz, Surfuj, Auto-ruch, PioSurf
123konkurs, goof, Zgarnijnagrode, Kipek, Szoking

Jesteś graczem widzącym ten tekst od 30.III.2009.r :-P

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : nopsien 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 1
Nr Użytkownika: 1107
Ustrzelił 4 fragów
 Post numer: #12  Wysłany: 2010-06-20, 19:20   Re: Kilka pytań do użytkowników forum.

1. Szukałem jakiegoś dobrego diablo i znalazłem waszego
2. Dołączył: 02 Sty 2009 to na forum ale grać zacząłem jakieś 1-3 miesięcy wcześniej
3. Trudno powiedzieć, admem byłem na war 3 ale chyba najwięcej grałem na starym diablo.
4. Takie mało popularne albo te właśnie najbardziej, ciężko powiedzieć.
5. Wszystkie się przydają, ważne żeby dużo reklamować.
6. Podoba mi się i podobała, prawie nic się nie zmieniło. Mili ludzie ogarnięci admini i ogółem sv_ogar 1 :)
7. Może być, choć teraz nie ma H@, ale dante trochę ogarnia
8. Jeśli chodzi o forum to zawsze nie było źle admini, moderzy wchodzą i ogarniają, szkoda tylko ,że użytkowników normalnych jest mało ;/
9. To, że jest mało serwerów, wiele ludzi uważa, że serwerowni bez serwerów nie można ufać ;(
10. Wszystko jest ok tylko to co w powyższym punkcie ehh.
11. Miła atmosfera i ludzie ogarnięci.
12. Więcej serwerów , chyba nie muszę uzasadniać :)
13. Nic nie trzeba zmieniać wszystko jest ok. Ciężko jest mi to uzasadnić sry ;/
14. Wierzę, tylko kilka osób ze starej ekipy zebrać i będzie ok ;)
15. Więcej serwerów (wiem, że to nie jest proste).

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : Bango 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 4
Nr Użytkownika: 887
Ustrzelił 28 fragów
 Post numer: #13  Wysłany: 2010-06-20, 20:45   

Z tego co pamiętam to kolega podesłał mi ip

Na forum od: 2008-12-14, na serwerze od pierwszego dnia, pierwszego serwera Diablo

Diablo/ZM/BF2/FFA - nie wiem na który najwięcej

FFA, dobry HS, czy only awp

Pisanie do znajomych na gg/steam

Kiedyś było spoko, teraz nie ma w sumie czego oceniać...

H@ olewają sieć, do Dantego nie mam zastrzeżeń

Robią wszystko jak należy, chociaż nie da się ukryć, że zbyt wiele do roboty nie mają

Brak zaangażowania H@, bez których nic nie może ruszyć

Patrz wyżej

Sentyment. Jest to moja pierwsza i jedyna sieć, jeśli kiedyś wrócę do CS to na pewno tu, więc chce, żeby było do czego wracać.

Powrót H@, powrót MoMo, postawienie 2-3 solidnych serwerów.

Nie mam zastrzeżeń

Szansa zawsze jest, tylko trzeba zacząć działac

Magic na H@ ^^
Ostatnio zmieniony przez Bango 2010-06-20, 20:49, w całości zmieniany 2 razy  

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : Pepe 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 19
Nr Użytkownika: 27
Ustrzelił 3 fragów
 Post numer: #14  Wysłany: 2010-06-21, 19:02   

Trafiłem na serwer TAU FFA, ponieważ polecił mi go mój brat, którego zaprosił tutaj siepa i brzeszczot.
Tutaj na forum od początku, na tau już nie pamiętam kiedy dokładnie przyszedłem.
Chyba diablo i FFA
FFA
Zapraszanie znajomych przez steama i różnego rodzaju komunikatory.
Podobała mi się za czasów TAU, póxniej z biegiem czasu coraz gorzej.
Ciężko powiedzieć, za rzadko tutaj jestem żeby to ocenić.
9. Co według ciebie uniemożliwia rozwój sieci serwerów fpscs.net? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi.
Odejście wielu osób, które tworzyły klimat tej sieci.
Sentyment, w sumie wieeele czasu spędziłem tutaj na serwerach i na forum i wieeele pracy włożyłem w rozwój sieci.
Postawienie jednego dobrego serwera i zapełnianie go, zebranie kilku osób, którym zależy na sieci.
Całkiem dobrze, chociaż może jakaś zmiana coś odświeży
Jestem optymistą i wierzę, bo potencjał jest
Nie mam czasu na przemyślenia jak na razie

"Szacunek każdy, ale strach NIKT" - TeTris

"Ludzie chcą moich ran, chcą się przy nich znaleźć
Bo gdy mnie skaleczą z żył popłynie sam talent" - Ten Typ Mes

"Co jest warta różnica między modelami komórek,
Dla hodowlanych dzieci, poza tym nic nie liczy się w ogóle. " - Ten Typ Mes

Więcej szczegółów
Dante
Gracz : ZaKuBaKu 

Zakaz Pisania do:

Zaproszone osoby: 2
Nr Użytkownika: 3146
Ustrzelił 3 fragów
 Post numer: #15  Wysłany: 2010-06-21, 23:44   

szczerze to nie pamietam czy mi ktos podal ip czy tez z google

gram od 2 lipca tamtego roku na fps a zarejestrowalem sie jakos ze 2 tyg po tym

ffa i bf2 a po ile to sam nie wiem

ffa

gloszenia! plakaty w szkolach kafejkach gg steam itp a w godzinach nocnych chodzenie po serwach gdzie gra malo osob i sciaganie ich na fps

teraz jej chyba brak co?:P nie no ale ogolnie (prawie nigdy) nie mozna bylo nic zarzucic

tu nie ma zadnego zarzadzania

wszesniej nienaganna a teraz nie ma jej bo forum lezy ( no chyba ze te warny za nic lub tez za byle co)

to ze kazdy juz ja olal a osoby ktore cos chca zrobic tlumacza brakiem mozliwosci

brak jakiegokolwiek zainteresowania

sentyment i wiara ze sie uda

wziecie sie w garsc! podanie numeru konta i zrobienie skladki z pytaniem chcesz zeby ta siec ruszyla? wplac cos na nia! nie? to won! tyle na ten temat (ja tam moge sie skladac razem z dantem i 3k ale chce widziec efekty a nie!)

jedyne na ktorym latwo sie polapac z posrod tych na ktorych bywalem

gdybym nie wierzyl to juz by mnie tu dawno nie bylo

robimy cos czy siedzimy i medytujemy??? olac anr ruszymy sami a niech on sie pozniej dolaczy jak bedzie mial juz dla nas czas
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
Ostatnio zmieniony przez ZaKuBaKu 2010-06-21, 23:45, w całości zmieniany 1 raz  

Więcej szczegółów
Dante
Reklama
Zareklamuj się w FPSproject.com

Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem
Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !

Przejdz do dzialu Kontakt i postaraj sie z nami tworzyc portal.

Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651

10 podobnych tematów na FPSproject.com
[Server] Kilka pytań związanych z konfiguracją
Konkurs na wykonanie baneru forum oraz herbu sieci fpscs.net
Polecam program do bindowania klawiszy
Klan przemytników Rzeżuchy rekrutuje!
Ważne ogłoszenia dotyczące działania forum.
Poszukuje programu do wysylania wielu postow na raz
Zapraszam gorąco wszystkich na forum www.csns.pl
Jak pozbyć się "kwadratów" w commandmenu.
Zakaz używania kastetów na ka_legoland2
Kilka map, które powinny się znajdować na serwerze [Spis]

Zanim Napiszesz
Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM FORUM/STRONY
Używaj opcji SZUKAJ
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi