Nr Użytkownika: 2539 Wiek: 17 Dołączył: 22 Maj 2009 Tematy: 0 Posty: 156 Skąd: Bytom
Post numer: #1Wysłany: 2009-07-01, 10:19 Kemsan/Admin
Cześć mam na imię : Tomek
Pochodzę z : Bytomia
Mieszkam aktualnie w : Bytomiu
Urodziłem się : 27.07.1994
Czyli mam lat : 14(tylko 27 dni:] do 15)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 3 lata
Gram na (steam/nosteam) : NonSteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Nie zawsze administracja servera jest dostępna 24/7 i często podczas grania przez 2-3 godz nie ma admina a boty odstraszają ludzi np wczoraj jakiś klan ULTRA KILLER urządził sobie kanał TeamSpeak z serwera i przez godz. gadali po rosyjsku/polsku. [sic!] Wkurzają mnie tacy ludzie którzy myślą że mogą wszystko. Niedawno też zdarzyła się sytuacja że gracz bugował pułapkę na mapce Deathrun_Pirates, admin przybył trochę za późno więc ukarać nie mógł, to by nie było jeszcze dziwne lecz gdy powiadomiłem admina o procederze ten rozłożył ręce (niestety nie widział zdarzenia) , a gracz który bugował powiedział że ja bugowałem, to przechodzi moje pojęcie. Często zdarzają się także pod nieobecność admina głośne rozmowy z dość wyrafinowanym językiem. Chcę zostać adminem - im nas więcej tym lepiej :]
Byłem już adminem na serverach : Własnych, lecz znam AMXX dobrze:)
Poświęcam dziennie grze : W tygodniu gram po 4-5 godz, w weekendy mogę się poświęcić do 6 godz
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem kompetentny i znam się administracji serverami CS:1.6
O sobie mogę powiedzieć, że : Miły, przyjacielski,zaradny
Dla innych graczy jestem : Miły, pomocny
Dodam coś od siebie, wczoraj wstąpiłem w szeregi FPSCS nie na darmo, wkrótce zasypię portal tutkami o tworzeniu mapek typu Deathrun_ i może Fy_ :] Będę zajmował się też uploadem mapek :)
EDIT:
Posiadam własny server,ale nie ja tam będę grał w końcu od czego są podwładni do administracji serverem:) Ja tam tylko będę wstępował raz na jakiś czas by sobie pograć w ZM, lecz większość czasu będę spędzał tu;]
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Kemsan 2009-07-01, 10:22, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum