Post numer: #1Wysłany: 2009-11-10, 18:42 Jose Ignacio
Cześć mam na imię : Hubert
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Rzeszów
Urodziłem się : 19.12.1989
Czyli mam lat : 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :3 lata
Gram na (steam/nosteam) : Nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Uwazam, ze liczba adminow jest niewystarczajaca. Często zdarza sie, ze nie ma admina na serwerze wtedy cheaterzy robia sobie co chca.
Nienawidze ludzi uzywajacych tego typu wspomagaczy i chcialbym wyciac w pień ta holote ;)
Byłem już adminem na serverach : Nie bylem adminem dotychczas.
Poświęcam dziennie grze : Od poniedzialku do piatku 5-6h na weekendach różnie ale raczej oscyluje tak jak w tygodniu
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Nie mam nic wspólnego z cheatami. Chcialbym trzymac porzadek na serwerze.
O sobie mogę powiedzieć, że : Interesuje sie sportem, psychologia i grami komputerowymi. Jestem komunikatywny i uprzejmy, nie jestem skory do popadania w konfilkty (wyjątek - osoba musi mnie strasznie zdenerwowac).
Dla innych graczy jestem : Uprzejmy, mily i pomocny.
Link do gametrackera : http://www.gametracker.co...Jose%20Ignacio/
+ coś od siebie
Wszystko zawarlem w opisie powyzej :)
Przy oddawaniu glosu licze na uzasadnienie. Pozdro !
Ostatnio zmieniony przez Jose Ignacio 2009-11-10, 19:04, w całości zmieniany 5 razy
Jestem na Tak
Jest w porządku , lubię typa :0 , na maxa ogarnięty chodź ma problem z wh :/ nie umie go ukrywać ale tak to OK .
Wyłapuje czity , jak wiadomo pojawia się admin wszystkie haxy się pilnują ale info od niego po porządnym skanie daje rezultat (Jeszcze nikt nie był tak beszczebelny żeby wystawiać ss zrobione prze zemnie lub próbować uniknąć kary w jakikolwiek inny sposób :] Nie licząc pana z UsnNamed'owa --.-- )
Pamiętam raz jak kulała u Ciebie kultura, ale ogólnie w miarę ogranięty + co najważniejsze bardzo często na serwie. ;] Jeszcze tylko popraw aktywność na forum i będzie 100% git.
TAK
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Chociaż mało gram na war3 ale pare razy z nim grałem. Całkowicie na TaQ
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum