Nr Użytkownika: 674 Wiek: 20 Dołączył: 18 Lis 2008 Tematy: 0 Posty: 1 Skąd: Kraków
Post numer: #1Wysłany: 2008-11-18, 12:53 Jonson|admin
Cześć mam na imię : Mateusz
Pochodzę z : Gdańska
Mieszkam aktualnie w : Krakowie
Urodziłem się : 29 września 1991r.
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2lata
Gram na (steam/nosteam) : steam [nick steam Jonson]/nosteam czasami
Chcę zostać adminem/aslotem bo : często koło godziny 12/13 nie ma żadnego admina i w tym czasie na serwerze szaleją dzieciaki grające na wspomagaczach
Byłem już adminem na serverach : kilka ich było nie pamiętam nazw
Poświęcam dziennie grze : 2/3h czasami więcej
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : staram się być dobrym graczem, kulturalnym, grającym nie łamiąc regulaminu, nie jestem dzieckiem 13-letnim, które by banowało każdego kto jest lepszy od niego
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem taki jaki jestem, tzn. kulturalny , nie płacze jak mnie ktoś zabije, nie daję łatwo za wygraną, staram się walczyć do końca (nie tylko w cs'ie)
Dla innych graczy jestem : miły, pomocny,
Coś od siebie...Wiem, że nie powinienem pisać tego postu(za co bardzo przepraszam) ale wydaje mi się, że zostanie adminem nie zależy od ilości napisanych postów lecz od tego jakie ma sie cechy charakteru, jak się zachowujemy na serwerach i w życiu codziennym.
Adminem nie może być ktoś kto nie przestrzega regulaminu albo niestosownie i wulgarnie odzywa się do innych graczy.
Tyle ode mnie mam nadzieję, że przyjmiecie moje podanie przymykając oko na to że nie napisałem jeszcze żadnego postu (postaram się jak najwięcej udzielać na forum) i że dzisiaj się zarejestrowałem, oczywiscie juz dawno znalem to forum ale nie mialem za dużo czasu na rejestrację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum