Post numer: #1Wysłany: 2009-06-22, 17:55 joksik War3 admin
Cześć mam na imię : Bartek
Pochodzę z :Polski
Mieszkam aktualnie w :Giżycko
Urodziłem się :11.11.1986
Czyli mam lat:22
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :2
Gram na (steam/nosteam) :nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Po nie waż czasami robi się za duży bajzel (czity) i zbyt mało adminów pilnuje war3 :)
Byłem już adminem na serverach :Nie byłem adminem bo wcześniej nie interesowało mnie,ale teraz zainteresowałem się i chciałbym zrobić porządek z czitami ponieważ za bardzo cwaniakują.
Poświęcam dziennie grze : 5-8
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :uwielbiam ten mod i gram na resztach serwerach Fpsproject. Ci którzy mnie znają albo poznali wiedzą że można mi zaufać Dzięki i pozdro :):P
Dla innych graczy jestem :milym i wyrozumialym graczem a chamstwa nie lubię :):P
Ostatnio zmieniony przez joksik 2009-06-22, 17:58, w całości zmieniany 1 raz
Mało postów ale jest spoko, ogarnięty, pomocny! A aktywność nadrobi :)) TAK!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Wszystko pięknie. I wiek w porządku, i ogarnięty gracz, i jak pomóc trzeba to nie odmówi. Tylko liczba postów nie ciekawa. Ale nadrobi. :P
Jak najbardziej TAK
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum