Nr Użytkownika: 3311 Dołączył: 28 Lip 2009 Tematy: 0 Posty: 16 Skąd: Nie Pamiętam;(
Post numer: #1Wysłany: 2009-08-09, 00:10 Jo[K]e[R] | Adminem?..
Cześć mam na imię : Ferdek zart Pawel..
Pochodzę z : Bartoszyc
Mieszkam aktualnie w :Olsztynie
Urodziłem się :12.03.1990
Czyli mam lat :ogolnie 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Prawie 7 lat.. ( jak nie jestem na haju to dobrze gram ... )
Gram na (steam/nosteam) : ns/steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :Gdy Nie Ma admina a to często sie zdarza to serwer sie wylaczy lub przyjde typek w wieku 11 lat zacznie krzyczeć przez mikro lub buguje mape i obraza innych graczy..
Wiadomo serwer wylacza sie co kilka godz i znowu poczatkowa mapka .. graczom to sie nudzi 1 mapka na 20 h no sens.. to tak że chcial bym jakos zaradzic temu..
Byłem już adminem na serverach : bylem
Poświęcam dziennie grze :zależy od laski..
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Zawsze rozkrece ta nudna atmosferę i jak siedze na serwie ludzi zostaja bo zajebi.. sie ze mna gra .. i napewno pomagam graczom .
O sobie mogę powiedzieć, że :jestem miły,porywczy,shalony,pomocny,ogarniety Typek ;>
Dla innych graczy jestem :shalonym , "zabawnym graczem" , i reszte zostawie to graczom.
+ coś od siebie
jakby ktoś mnie nieznał jako Jo[K]e[R]'a to tez gralem pod tymi nickami , "," , "." , "NS-Gaming | Jo[K]e[R] , i tam jakis ;D"unamned" , "Fruzor czy jakos tak" , " Polako chyba" , zreszta duzo nickow mialem ...
Co do admina Rozkrecil bym ten nudny i ponury serwer .. malo kto tam gra , i nie zawsze jestem admin .. to mnie wpienia dlatego iż problemów zebrałem sie i napisałęm tego posta o admina... prosze ropatrzec go uwaznie..
Wypowiada się we własnym podaniu , złamanie regulaminu bay bay podanie ,spróbój szczęscia kiedy indziej :)
jeszcze kultura kuleje tak okropnie że głowa boli ...
Tobie dalem najwiecej banów za kulture! NIE!
---Wydaje mi się że podanie można już odrzucić---
Ostatnio zmieniony przez Anon 2009-08-09, 14:48, w całości zmieniany 3 razy
/Chmielu
Ile razy było to mówione za wypowiadanie sie w swoim podaniu nie ma warna
Wreście wbijcie se to głowy a nie tylko byście chcieli warny ciągle wklejac
/Ja :P
No to tym sposobem ja chcę by mi zdjąć starego warna za wypowiadanie się w podaniu ;p
Ostatnio zmieniony przez Kemsan 2009-08-09, 16:15, w całości zmieniany 2 razy
nie było mówione, że nie ma warna tylko że najpierw trzeba dać ostrzeżenie, jak ktoś jeszcze nie zrozumie i będzie robił to samo to można warnem poczęstować.
Masz 19 lat i takie podanie...? Niee.. Ja podziękuję.
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
James R. Thompson
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum