Post numer: #1Wysłany: 2009-08-25, 17:09 Jetpack - nowy plugin
Fajnei by było jeslibyscie wgrali plugin który pozwala graczom kupic jetpacka ...
Kiedys uwielbiałem grac na 4fun i sam mialem serwery 4fun i jetpack to byla super sprawa. Nie wiem czy moge takie propozycje dawac bo nie jestem adminem , ale miloby było jesliby taki plugin został wgrany . Oczywiscie jest to zabawa , ale od tego jest wlasnie serwer 4fun . :)
[ Dodano: 2009-08-25, 17:13 ]
Tak dla opisu . Jetpack jest to plecak który pozwala latac w counter strike , ponadto mozna z niego strzelac , ale strzaly sa dos słabe . Jest to plugin tylko i wyłacznie na serwery 4fun , poniewarz to zabawa , lale plugin swietny . Jesli boicie sie o naduzywanie go mozna ustalic cene np. 15 000 za jetpacka . Naprawde gra jest extra ;d
Ostatnio zmieniony przez szreder56 2009-08-25, 17:16, w całości zmieniany 2 razy
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum