Post numer: #1Wysłany: 2010-01-08, 21:40 Jestem Zerem i Frajerem.
Czesc. Jako, ze nie chce Was robic w chuja bo to nie jest w porzadku, postanowilem, ze Wam powiem prawde. Odkad tutaj przybylem wszyscy mi wierzyliscie, ze mam 18 lat i wgl. Niestety- to klamstwo. Podczas skladania podania zajebalem sie w akcji i napisalem ze mam 18 lat. Myslalem, ze bedziecie sie czepiac, ze krece z tym wiekiem, wiec postanowilem Was oklamac i wkrecalem, ze mam te 18 lat. Tak naprawde jestem gowniarzem 16 letnim, ktory "bawil" sie kosztem niektorych z Was. Chodzi mi tutaj o tych, ktorych oszukalem. Pisze to, bo nie chce juz Was wiecej oszukiwac, i jestem gotow poniesc konsekwencje. Przepraszam Was wszytkich, wiem, ze zachowalem sie gorzej niz dziecko :]. Zabierzcie mi VIPa, zbanujcie na serwery, ale chce Wam powiedziec, ze jestescie najlepsza ekipa z jaka moglem pracowac, a siec www.FPScs.net, jest najlepsza siecia serwerow Counter Strike na jakiej gralem. Pozdrawiam Skeepers :[
PS: Sector, Marco, Cybuch chcialem Wam powiedziec, ale sie cykalem troche, ze przez te klamstwa mnie olejecie :D
PS2: Prosze Was, aby ten temat nie wyszedl poza VIP strefe.
WIEDZIAŁEM!!!! nie miełeś głosu na 18 a tak na serio to bb
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
E tam Skeep. To mało ważne. Dwa lata w tą czy w tą. Jesteś w porządku (chociaż były sytuacje, w których mi podpadłeś) i tyle. Zapamiętamy Cię jako porządnego usera i admina ale noobem i tak będziesz. Pozdro.
PS. Nie łudź się, że za to bana wyłapiesz.
%^&
I tak bym gral bo 2 dni bez fpsu wytrzymac nie moge :D
1. Gorzka prawda lepsza niż słodkie kłamstwo
2. Popraw samoocenę :)
3. Wielkiej tragedii ni ma, bo dosyć dobrze sprawowałeś funkcję admina
4. Daj adres Codename i fotkę
5. Pa
Ahahah skarpetes nie wieże, jestes mlodszy ode mnie hahaha............ i tak cie lubie, pomagales, ogarniales itd. Wróc jeszcze albo cos, na kemsana forum tez loknij czasem :)
Fakt faktem to oszustwo jest dosyc smieszne :D ale jestes w porzadku chlopak, dobrze wszystko ogarniales :) takiego Cie znam :) wiec przestan sie uzalac nad soba i dalej graj, Pozdro ;]
Kill ja to nie COD. A porpostu jak zakladalem profil to strzelilem z ta data urodzenia, a potem to juz sie balem Waszej reakcji jak zaczne zmieniac. No i sie zaczelo klamstwo. Teraz zaluje :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum