Post numer: #1Wysłany: 2009-04-19, 19:32 Jedna sprawa.
Hmm jest sprawa:
Ziomas respekt a mianowicie dostaje na gg i w grze skargi na ziomas respekta że jak nie ma admina to buguje przeklina itp.
Naocznych świadków mam dość dużo, mam też demko http://rapidshare.com/fil...ziomas.dem.html
Spróbuję zdobyć więcej dowodów.
Ogólnie w sprawie chcę wywalczyć dla niego perma bo to gracz który łamie zasady, wyzywa ludzi itd.
Ostatnio zmieniony przez Avro 2009-04-19, 19:37, w całości zmieniany 3 razy
Ty jesteś adminem i Ty podejmujesz decyzje! Ogar Avro! Przecież admini z HSa nie będą decydowali za Ciebie.
Jak przyjdzie z płaczem na forum, to mu pokaż wpis w regulaminie, który nagminnie łamie, pokaż że "trzykrotne ukaranie gracza, grozi banem dożywotnim" i narazie.
Jakieś wonty, to niech przyjdzie do mnie na gg, ja mu pojaśnie.
Tak jak kill powiedzial perm i nara... debilów na serwerach nam nie potrzeba:] nastepnym razem nie pytaj o takie cos jak jest typ co wrzeszczy do micro wyzywa kazdego i gowno sobie robi z upomnien poczestuj go najpierw kickiem potem banem na np 30 min jak nie zmadrzeje to perm i tyle:]
// wogole to close bo i tak kazdy bedzie sie powtarzal;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum