Cześć mam na imię : Jarek
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Nysa
Urodziłem się : 04.09.1992 - Paczków
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Ponad rok
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam / nie długo steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chcę wspomacać server - więcej info w + coś od siebie
Byłem już adminem na serverach : 4-ech serverach 1.6 , oraz posiadałem 2 miesiące swoj server cs:source
Poświęcam dziennie grze : 3-7 godz.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : kazdej sytuacji pomoge :)
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miły, tolerancyjny , "dobrze wychowany", a przede wszystkim posiadam kulture osobistą.
Dla innych graczy jestem : oczywiście miły, uprzejmy, spostrzegawczy, rozumny.
+ coś od siebie
A więc tak, dużo osób z servera zna moją skromną osobe :). Zacznijmy od tego że chce wspomagać server w trudnych sytuacjach, zapobiegać czitowaniu, złemu wychowaniu itd.
Od jakiegoś już czasu gram na serverze i widzę że żadko przebywają na nim admini ( siwy ) a cziterów co nie miara. Dzis ( 25 grudnia 2008 ) na serverze byłem prawie cały dzień, i spotkałem 3-5 cziterów, jeden z nich grał na serverze pół dnia a adminów - nie było. Jeżeli to było by możliwe mogł bym wspomagać server finansowo ( co miesiąc jakąś kwotę ).
Myślę że to by było na tyle, prosze o rozpatrzenie mojego podania.
Btw. pozdrowionka dla najlepszych adminów - siwy , sonay , Karolinka :)
Ostatnio zmieniony przez jaro 2008-12-25, 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum