Post numer: #1Wysłany: 2008-07-01, 10:40 jak zapełnić wszystkie 3 serwery
mam taką propozycję dla wszystkich adminów, nie tylko dla tych, którzy są adminami hs i tp..
z reguły większość adminów gra na 4fun, a serwer bardzo często jest zapchany do 19,20 slotów.. i wtedy kiedy te sloty są zajęte, admini mogli by dać ip np. TP i iść tam grać na tp, bo 4fun tak czy inaczej będzie zaraz pełny, a na TP i HS już się będą ludzie zbierać..
Tylko czy komuś się będzie tak chciało..
niee ten plugin tak dziala, ze jak 4fun jest pelne powiedzmy 19/20 to zanim wejdziesz na server przesniesie cie ana inny wolny i jest w tym duzo prawdy. Widzialem to na innych serverach steam i jestem za...
Simple Redirect był na serwerach tau i przy małym błędzie pluginu pada ConnectSerwer.
Jak np będę w pracy albo gdziekolwiek indziej ? będziecie czekali 2 dni przy braku możliwości połączenia na serwer ?
Ja to widziałem taki plugin na jakimś serwie że podczas gry wpisujesz /tp i przenosi Cię na serwer tp, to samo z hs.
Niektórzy gracze narzekają na awp mapy czy pul deja (a jak wiadomo te mapy często w ciągu dnia są grane) to wtedy moze by korzystali z takich komend.
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
tu nie chodzi o taka komende... i nie widze sensu instalowania tego pluginu o tkorym mowisz na server bo co to za roznica czy ktos nacisnie esc i nastepnie connect na jakims innym servie czy wpisze /tp w sayu. Tak czy siak pewnie nikt tego nie bedzie robil, a tak by ich sie zmuszalo do gry tam kiedy inne servery bylyby przeladowane.
ale jeszcze mozna uzyc haczykow roznych wbijac na 4fun i samemu wpisywaac /tp wtedy pare botkow zrobi to samo bo nie raz jest tak ze pisza byle co za kims no i ich przeniesie;p z przerzucaniem z pelnego serwa tez by moglo byc ale jak maja byc z tym jakies problemy to jednak out... i maxi nie rob jakiegos boskiego serwa z 4fun bo jesliby byl pelny a na tp lub hs graloby pare ludzi to wydaje mi sie ze jednak ze po przekierowaniu by tam grali a nie czekali w nieskonczonosc na 1 slota na 4funie... chyba ze sa glupi to beda czekac;p
pomysl grzmota nieglupi jest jak bedzie na kazdym serwie po 6 osob ja moge grac mi to nie przeszkadza ze malo ludzi ostatnio gralismy tak bylo fajnie nawet...
Nie rzecz w przekierowywaniu. Mamy po prostu mało ludzi do gry all time. Serwy są pełne w godzinach południowych i wieczornych. Sęk we wszystkim to brak konkretnej reklamy. Niech każdy admin weźmie trochę wysiłku w reklamę serwerów i na pewno kilka nowych userów przybędzie. Ja cały czas wysyłam na HUDzie info o HSie i TP podaje IP, ale już kilka razy spotkałem się z komentarzami "ale tam nikogo nie ma", "TP jest blee", "nie lubie grać na TP" , "ale tu jest dużo osób i milej sie gra" . Moja propozycja to REKLAMA, REKLAMA i jeszcze raz REKLAMA ! Plugin nic nie da jeśli przekieruje dwóch na TP, pograją minute znudzi im się szukanie nawzajem i będą chcieli wrócić na 4FUN.
P.S. anr można jakoś dać bardziej widoczną reklamę o forum? tzn. żeby bardziej się w oczy rzucała i ten napis "No to zapier****" na początku rundy usunąć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum