Post numer: #1Wysłany: 2009-12-30, 12:50 Jak odzyskac steama 2 ?
No dobra, napisal bym w tamtym temacie, ale ostatni post byl moj wiec nikt zapewne by nie zauwazyl jak bym tamtego posta edytowal, wiec musze nowego temata zakladac. (sorka :D)
Dobra wiec sprawa wyglada tak.
Dostalem steama od chlopaka mojej siostry,ladnie wszystko, konto juz bylo z 3lata przegrane w CS. A tu po paru dniach jak chce zalogowalc sie na steama wyskakuje, ze konto jest aktywne, czyli niestety jakis s******l musial mi zhakowac. Chlopak mojej siostry pisal do stema w warszawie (czy jakos tak), oni mu powiedzieli/odpisali zeby zalozyc nowe konto steam i aktywowac je tym samym CD keyem. No dobra tak zrobilismy i dupa nie dzialal ten CS key wyskakiwalo okno, ze juz inny steam jest aktywny z tego codu.
Tamten temat zalozylem bo zapomnialem hasla do tego 2 steama i myslalem ze jak podal CS key to on automatycznie zostanie aktywowany, a tu lipa, poprostu mi zresetowali haslo do steama i wyskakuje takie cos jak probuje aktywowac.
I tu zaczyna sie moje pytanie do was, czy moge w jakichs sposob dezaktywowac steama, ktory dziala na tym CD keyu ? Udowadniajac, ze mam tego CD keya, wtedy poprostu bym aktywowal tego 2 steama :D
Wiem ze moglbym w taki sam sposob odzyskac tego pierwszego steama, tak jak 2, ale nie znam tamtego steam ID, ani nicku ;//
Wiec czy jest jakas mozliwosc dexaktywacji konta steam posiadajac jego CD keya ?
albo
Przeniesienie CD keya na inne konto, nie znajac pierwszego, ale majac CS keya ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum