Twoja kultura na serverze dzisiaj przemawiala sama za siebie. Jak juz pisalem pokazales swoje drugie oblicze- Jak to zazdrosc niszczy druga osobe n/c!
Nic do Ciebie nie mialem, poprostu wygral lepszy. Twoje zdanie na moj temat i nienawisc ktora od poczatku mnie dazyles. Kiedys slyszalem jak rozmawiales z Zielo przez micro jaki ja czit jestem, zreszta w pierwszym dniu mojej gry tutaj tez po mnie jechales pod nickiem Xzibit mam racje? Polecam pograc na serverach steam gdzie jest troszke wyzszy poziom niz tutaj( bez obrazy) moze wtedy zmienisz swoje poglady na temat cziterow.
Chcialbym dodac, ze nikogo tez nie namawialem aby glosowal na mnie.
ty no.Ichi dla mnie nie masz zadnego poziomu :) i nie mam ochoty z ciebie komentowac:) USUNIECIE MI TO KONTO WRESCIE!! Czy mam naprawde zaczac lamac regulamin.
Nikt Ci nie bedzie usuwal konta bo ty masz takie zachcianki. Nie podoba sie forum i server to poporstu wiecej na nie nie wchodz!
Wczesniej pisales na temat "Kulturki shootera" a ty co soba reprezentujesz? Niczym sie od niego nie roznisz.
Cytat:
ty no.Ichi dla mnie nie masz zadnego poziomu :) i nie mam ochoty z ciebie komentowac:)
No powiedz to! Dlaczego masz takie o mnie zdanie? Dlaczego skoro jestem zerem i gram na haxach jeszcze nigdy moje demko sie tu nie znalazlo? Wytlumacz to
Cytat:
Czy mam naprawde zaczac lamac regulamin.
A lam sobie jesli tylko na tyle Cie stac, i chcesz zostac zapamietany w ten sposob.
Chopacy, Chopacy i na co to Wam ??
MT bez adma też można grac, nie ma sie co denerwować, nie warto.
Ichi nie sap się tak, można spokojnie to załatwić.
Miał zostać jeden i został, nikt nie powiedział ze forever, prawda?
Nie ma się co kłócić, wyzywać, scen zazdrości robić, to tylko (AŻ!!) gra. Więc po co to halo ?
Wrzućcie na luz bo się nieprzyjemnie robi.
A co do cheat'ow, to każdy ma lepszy dzień i może wyglądać jak WuHa itepe. mnie (haha jestem botem) też czasami od citów wyzywają i co?
Jeden głupszy od drugiego. Według mnie temat od razu powinien być zamknięty i dodany do "Archiwum". Tylko tworzy się zbędna napinka, której chyba nie chcemy.
PS no.Ichi zauważyłem, że uważasz się za bardzo dobrego gracza aka karator ffa. ; ) Napinka trwa. :P Żarcik.
I tym pozytywnym akcentem wznoszę o zamknięcie tematu.
Achhh, zapomniałbym.
Oczywiście gratuluję i wygranemu i przegranemu, choć tutaj odczuwam pewne rozgoryczenie.
M_T nie rozumiem Twojego podejścia, nie sprawdziłeś się i tyle, nie znaczy to że masz być obrażony na cały świat jak dziecko z przedszkola... A co do konta to proponuje po prostu nie wchodzić na forum jeśli nie chcesz. (Przypominam że jest Ci ono potrzebne nawet jeśli chcesz tylko czytać to forum) Ale jeśli rzeczywiście chcesz mieć je usunięte, napisz mi albo anr'owi na gg albo maila poślij.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum