Tak bardzo fajnie ^^ ale z tego co pamiętam to miałeś do kogoś pretensje o te sxe. Teraz już wiesz czyje decyzje były w 100% słuszne i nie podpisuj się pod nimi, jak wcześniej je krytykowałeś ;).
Nikt pod siebie nic nie podpisuje, podaj przykład w którym podpisałem wszystko pod siebie ? :)
Idź też i odnieś się do lektury z rozmów jakie prowadziliśmy i datę kiedy wprowadziłeś sXe jak serwer nagle opustoszał bo ludziom nie działał Inject, więc nie gadaj od rzeczy. Bo nie domawiając sprawy do końca wychodzi oczernianie ludzi, jak byś wytłumaczył do końca o co była moja pretensja by brzmiało zupełnie inaczej. Później jak już ludziom działało sXe krzyczałem, że to zły wybór ? sXe znikło ze względu na wywalenie wszystkich "Twoich" dostępnych plików ściągniętych za darmo z internetu, które sobie podpisałeś pisząc ogólnie na stronie TAU, żebym usuną co " Twoje " ^^. Skończyłem serwer, ludzie napisali sXe i jest jak jest. Więc jak by to powiedział wielki Internet Kozak Hex Zenua - japa.
Na maile ludzie z sXe nie odpisują, więc nie umiem sprecyzować czemu nie działa u Ciebie.
Były dwie inne osoby którym nie działało, teraz chodzi bez problemu. Zwróć się do nich może z problemem ;D np. demolka
Co do lagow to może być różnie, serwer chodzi bez rr 4 dni a logi nie były kasowane od początku istnienia nowego serwera.
Dzisiaj wieczorem poczyszczę wszystko, na razie uciekam do pracy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum